Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣταμάτησε τις πτήσεις της η Swissair με δραματικές συνέπειες

Σταμάτησε τις πτήσεις της η Swissair με δραματικές συνέπειες

Χθες το απόγευμα πάρθηκε η μεγάλη απόφαση για την Swissair παρά τις μεγάλες προσπάθειες που έγιναν για τη διάσωση της. Η εταιρία αναγκάστηκε να σταματήσει όλες τις πτήσεις της, μιας […]

Χθες το απόγευμα πάρθηκε η μεγάλη απόφαση για την Swissair<.> παρά τις μεγάλες προσπάθειες που έγιναν για τη διάσωση της<...>. Η εταιρία αναγκάστηκε να σταματήσει όλες τις πτήσεις της, μιας και στάθηκε αδύνατο να υπάρξει η αναγκαία ρευστότητα ώστε να διασφαλιστεί η καθημερινή λειτουργία της εταιρίας και η ασφάλεια των πτήσεων της.

Η σκληρή αυτή απόφαση πάρθηκε αυτή την περίοδο που παραδοσιακά είναι η πιο κερδοφόρα περίοδος για την Ελβετική αεροπορική εταιρία και σύμφωνα με εκτιμήσεις θα έχει δραματική επίδραση στους επιβάτες και στο προσωπικό.

Δύο Airbus της Swissair έμειναν καθηλωμένα στο Heathrow μπλοκαρισμένα από τους πιστωτές της, η BP σταμάτησε να της προμηθεύει κηροζίνη λόγω χρεών και, επιπλέον, κινδυνεύει με νομική δίωξη από τη βελγική κυβέρνηση λόγω των χειρισμών της στη θυγατρική της Sabena<.>.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024