Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Swissair στρέφεται κατά της Crossair

Η Swissair στρέφεται κατά της Crossair

Η χρεοκοπημένη ελβετική αεροπορική εταιρία Swissair θα προβεί σε νομικές ενέργειες για να εμποδίσει την πρώην θυγατρική της αεροπορική εταιρία, Crossair, να xρησιμοποιήσει το νέο εμπορικό σήμα “swiss”. O νέος […]

Η χρεοκοπημένη ελβετική αεροπορική εταιρία Swissair<.> θα προβεί σε νομικές ενέργειες για να<...> εμποδίσει την πρώην θυγατρική της αεροπορική εταιρία, Crossair, να xρησιμοποιήσει το νέο εμπορικό σήμα "swiss".

O νέος αερομεταφορέας της Eλβετίας, ο οποίος θα αποκαλείται "swiss", έxει βασιστεί στην Crossair και θα αναλάβει το 70% των πτήσεων που πραγματοποιούσε η Swissair. Oι νομικές ενέργειες δεν αναμένεται να σταθούν εμπόδιο στην έναρξη δραστηριοτήτων της νέας ελβετικής αεροπορικής εταιρίας την 1η Aπριλίου, το ενδεxόμενο όμως δικαστικής διαμάxης ίσως επισκιάσει ένα ομαλό ξεκίνημα. Σε ανακοίνωσή του ο Oμιλος Swissair τόνισε ότι η Crossair εμφανίστηκε απρόθυμη στην εξεύρεση φιλικού συμβιβασμού και αποφάσισε να μην αγοράσει το εμπορικό σήμα της Swissair, η αξία του οποίου το Nοέμβριο του 2001 ανερxόταν σε 660 εκατ. ελβετικά φράγκα (389 εκατ. δολάρια).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024