Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣύγκρουση απόψεων Αυστραλών επενδυτών και πιλότων ΟΑ

Σύγκρουση απόψεων Αυστραλών επενδυτών και πιλότων ΟΑ

Δεν κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία οι πιλότοι της Ολυμπιακής Αεροπορίας με τους εκπροσώπους της αυστραλιανής εταιρείας Intergrated Airlines Solutions κατά τη διάρκεια της τετράωρης συνομιλίας τους την περασμένη Πέμπτη. […]

Δεν κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία οι πιλότοι της Ολυμπιακής Αεροπορίας<.> με τους εκπροσώπους της αυστραλιανής εταιρείας Intergrated Airlines Solutions κατά<...> τη διάρκεια της τετράωρης συνομιλίας τους την περασμένη Πέμπτη.

Αρνητική στάση κράτησαν αρχικά οι Αυστραλοί επενδυτές για την παροχή ποσοστού 10% των μετοχών στους εργαζόμενους διατηρώντας τη θέση τους για 6% που είναι και η κρατική υπόσχεση. Όσον αφορά στον αριθμό του προσωπικού ζήτησαν να μειωθούν στους 6.500 εργαζόμενους ενώ οι πιλότοι παρέμειναν σταθεροί στο αίτημά τους για μείωση στους 7.500 εργαζόμενους.

Πάντως, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι εκπρόσωποι της Intergrated Airlines Solutions φαίνονται διαλλακτικοί και επιφυλάχθηκαν να δώσουν τις τελικές απαντήσεις τους μέχρι το Σάββατο που θα επαναληφθούν οι διαπραγματεύσεις.

Σημειώνεται ότι οι πιλότοι προσφέρουν το ποσό των 20 εκατ. δολαρίων (8 δισ. δρχ.), ποσό το οποίο "μεταφράζεται" στο 5%, από το σύνολο του 65% που είναι διατεθειμένη να αγοράσει η αυστραλιανή εταιρία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024