Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμια"Μουσικοδρόμιο": Οι μουσικές του κόσμου απογειώνονται στο αεροδρόμιο της Αθήνας
Μια νέα πρωτοβουλία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών

"Μουσικοδρόμιο": Οι μουσικές του κόσμου απογειώνονται στο αεροδρόμιο της Αθήνας

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών διοργανώνει το "Μουσικοδρόμιο", ένα ζωντανό μουσικό πρόγραμμα, που φέρνει στο αεροδρόμιο της Αθήνας τρία δημοφιλή ελληνικά μουσικά σχήματα, με ρυθμούς μελωδίες και χορό.

Οι μουσικές του κόσμου συναντώνται για 3 ημέρες στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών μέσα από το “Μουσικοδρόμιο”, ένα ζωντανό μουσικό πρόγραμμα, που φέρνει στο αεροδρόμιο τρία δημοφιλή ελληνικά μουσικά σχήματα, με ρυθμούς μελωδίες και χορό.

Ξεκινώντας την Παρασκευή 25 Μαΐου, οι encardia, στις αναχωρήσεις του αεροδρομίου αλλά χωρίς… “προαναγγελία μουσικών πτήσεων”, θα φέρουν στις αποσκευές τους το χαρούμενο ρυθμό της tarantella, μουσικές, τραγούδια και χορό από την πλούσια μουσική παράδοση του ιταλικού νότου (μεταξύ 11 και 4 το απόγευμα).

Την 1η Ιουνίου, ακολουθεί το trio Bandoneando, που με «εμφανίσεις έκπληξη» στο διάστημα από 12 το μεσημέρι έως 7 το απόγευμα, θα γεμίσει τις αναχωρήσεις του αεροδρομίου με χορευτικά, φωνητικά και τον ήχο των bandoneon, προσφέροντας  ένα οδοιπορικό στις πιο γνωστές δημιουργίες tango.

Οι μουσικές Παρασκευές στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών συνεχίζονται στις 8 Ιουνίου  με τους Burger Project, οι οποίοι θα εμφανίζονται μεταξύ 12:30 και 6 το απόγευμα στο επίπεδο αναχωρήσεων, χαρίζοντας στιγμές ελληνικής και ξένης, ροκ & ποπ μουσικής σε ευρηματικές, απρόοπτες και γεμάτες χιούμορ εκτελέσεις για επιβάτες και επισκέπτες που θα βρεθούν ανάμεσά τους.

Τα 3 συγκροτήματα θα αναμιγνύονται με τους διακινούμενους επιβάτες και επισκέπτες δίνοντας έναν ξεχωριστό μουσικό τόνο στην ταξιδιωτική εμπειρία ή στην επίσκεψη στο αεροδρόμιο με τις ζωντανές εμφανίσεις τους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024