Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileH airfasttickets συμπαραστάθηκε στους ταξιδιώτες της Spanair
Επανέκδοση του εισιτηρίου των επιβατών με κάποια άλλη αεροπορική εταιρεία χωρίς επιπλέον κόστος

H airfasttickets συμπαραστάθηκε στους ταξιδιώτες της Spanair

Αν και η διακοπή της Spanair ήταν ξαφνική, η airfasttickets ήταν έτοιμη να εξυπηρετήσει τους πελάτες της με την άμεση λειτουργία ενός ειδικού email, για επικοινωνία και λήψη πληροφοριών για το τι πρέπει να κάνουν.

Άμεσα αντέδρασε στην αιφνίδια ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας Spanair που καθήλωσε τα αεροπλάνα της λόγω χρεοκοπίας την Παρασκευή το βράδυ, η airfasttickets με στόχο να πληροφορήσει και βοηθήσει τους πελάτες της που είχαν κάνει κράτηση με την ισπανική εταιρεία. Αν και η ανακοίνωση ήταν πολύ ξαφνική, η airfasttickets ήταν έτοιμη να εξυπηρετήσει τους πελάτες της με την άμεση λειτουργία ενός ειδικού email, με το οποίο μπορούν να επικοινωνούν και να λαμβάνουν πληροφορίες για το τι πρέπει να κάνουν άμεσα.

Μέσα σε λίγες ώρες η πληροφορία ήταν αναρτημένη στα websites που έχει η εταιρεία airfasttickets σε Βρετανία, Ελλάδα και Γερμανία, πληροφορώντας ότι οι επιβάτες που είναι ήδη στο αεροδρόμιο μπορούν να ζητήσουν την επανέκδοση του εισιτηρίου τους με κάποια άλλη αεροπορική εταιρεία χωρίς επιπλέον κόστος. Οι επιβάτες που έχουν ήδη εκδώσει ένα ηλεκτρονικό εισιτήριο από κάποια από τις ιστοσελίδες της airfasttickets με μελλοντική ημερομηνία πρέπει να επικοινωνήσουν με την εταιρεία για επανέκδοση του εισιτηρίου με τους ίδιους όρους ή για να γίνει επιστροφή των χρημάτων τους.

Είναι πολύ σημαντικό να τονίστεί ότι όλες οι πληροφορίες που αναρτήθηκαν στις ιστοσελίδες της airfasttickets υπογράφονται από τον πρόεδρό της κ. Νίκο Κοκλώνη, δείχνοντας τη μεγάλη σημασία που δίνει η εταιρεία στην εξυπηρέτηση των πελατών της, ως μία πελατοκεντρική εταιρία. Παρά το γεγονός ότι η airfasttickets λειτουργεί κυρίως στο διαδίκτυο, η εταιρεία πιστεύει στην προσωπική εξυπηρέτηση, ιδίως όταν προκύπτουν αναπάντεχα γεγονότα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024