Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsThomas Cook: Κλείσιμο 200 πρακτορείων και μείωση του στόλου κατά έξι αεροπλάνα
Η εταιρεία θα προχωρήσει σε σημαντικές λογιστικές αποσβέσεις αυτήν την εβδομάδα

Thomas Cook: Κλείσιμο 200 πρακτορείων και μείωση του στόλου κατά έξι αεροπλάνα

Σε κλείσιμο περίπου 200 ταξιδιωτικών γραφείων και μείωση του στόλου των αεροσκαφών της κατά έξι αεροπλάνα θα προχωρήσει η Thomas Cook, υποστηρίζει η βρετανική "Sunday Times".

Η εταιρεία Thomas Cook Group Plc (TCG) θα κλείσει περίπου 200 από τα ταξιδιωτικά γραφεία της και θα προχωρήσει σε μείωση του στόλου των αεροσκαφών της κατά έξι αεροπλάνα, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα “Sunday Times”, χωρίς όμως να κατονομάζει την πηγή της.

Οι αναλυτές αναμένουν ότι η εταιρεία θα προχωρήσει σε σημαντικές λογιστικές αποσβέσεις αυτήν την εβδομάδα και ο προσωρινός διευθύνων σύμβουλος της Thomas Cook, Sam Weihagen, ενδέχεται να διατάξει επανεξέταση του χαρτοφυλακίου των σημάτων της εταιρείας, αναφέρει επίσης η εφημερίδα, ενώ αναζητάται και νέος διευθύνων σύμβουλος.

Η Thomas Cook αναμενόταν να δημοσιοποιήσει χθες, 24 Νοεμβρίου τα αναθεωρημένα εταιρικά αποτελέσματα για το Ην. Βασίλειο, που είχαν ανακοινωθεί νωρίτερα μέσα στο 2011, με στόχο “η εταιρεία να επικεντρωθεί στη στρατηγική του προϊόντος, στα πακέτα διακοπών, τον εξορθολογισμό της αεροπορικής εταιρείας του Ην. Βασιλείου, τη βελτίωση της απόδοσης της διαχείρισης και την επιχειρηματική αριστεία”, σύμφωνα με δήλωση της εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων που εκπροσωπεί την Thomas Cook. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, δεν έγινε κανένα σχόλιο για τον αριθμό των ταξιδιωτικών γραφείων που πρόκειται να κλείσουν.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024