Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηΝέα Παγκόσμια Δύναμη στο χώρο του καθαρισμού και της υγιεινής

Νέα Παγκόσμια Δύναμη στο χώρο του καθαρισμού και της υγιεινής

Ακόμα αναρωτιέστε τι λείπει από τον καθαρισμό και την υγιεινή της Eπιχείρησής σας; Νέα Παγκόσμια Δύναμη στο χώρο του καθαρισμού και της υγιεινής Από τις αρχές Μαΐου 2002 ξεκίνησε τη […]

Ακόμα αναρωτιέστε τι λείπει από τον καθαρισμό και την υγιεινή της Eπιχείρησής σας;

Νέα Παγκόσμια Δύναμη στο χώρο του καθαρισμού και της υγιεινής

Από τις αρχές Μαΐου 2002 ξεκίνησε τη λειτουργία της και στην Ελλάδα η εταιρεία JohnsonDiversey, που προέκυψε από τη συγχώνευση της DiverseyLever και της Johnson Wax Professional.
Συνδυάζοντας τις δυνάμεις των δύο εταιρειών, η νέα εταιρεία προσφέρει μια πλήρη και μοναδική σειρά ολοκληρωμένων λύσεων καθαρισμού και υγιεινής για τις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης, τα ξενοδοχεία, τη ναυτιλία, τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων, τα συνεργεία καθαρισμού και τη βιομηχανία
τροφίμων & ποτών. Με την πλήρη σειρά προϊόντων και συστημάτων που διαθέτει, η JohnsonDiversey δίνει στην επιχείρησή σας το συγκριτικό πλεονέκτημα που σίγουρα οι πελάτες σας θα εκτιμήσουν.και συστημάτων που διαθέτει, η JohnsonDiversey δίνει στην επιχείρησή σας το συγκριτικό πλεονέκτημα που σίγουρα οι πελάτες σας θα εκτιμήσουν.

Καθαρισμός Δαπέδων & Επιφανειών
Η JohnsonDiversey σας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα για όλες τις περιπτώσεις καθαρισμού δαπέδων και επιφανειών, που αποτελείται από:

  • Μηχανές κορυφαίας τεχνολογίας (απορρόφηση σκόνης, πλύσιμο, στέγνωμα, γυάλισμα, συντήρηση)
  • Αυτόματα συστήματα αραίωσης και δοσομέτρησης συμπυκνωμένων προϊόντων
  • Εξειδικευμένα προϊόντα για κάθε ανάγκη καθαρισμού, απολύμανσης και απόσμησης
  • Ειδικά εργαλεία καθαρισμού (πανιά, κουβάδες, παρκετέζες…)
  • Oλοκληρωμένα προγράμματα εκπαίδευσης προσωπικού
  • Μεθοδολογίες βελτιστοποίησης απόδοσης και ποιότητας των διαδικασιών καθαρισμού

Καθαρισμός & Υγιεινή Κουζίνας

Από τους χώρους παρασκευής τροφίμων μέχρι τα πιάτα και τα σκεύη σας, τα συστήματα καθαρισμού της JohnsonDiversey σας εξασφαλίζουν αστραφτερή καθαριότητα και υγιεινή.
Η προσφορά μας για την υγιεινή της κουζίνας βελτιώνεται ακόμα περισσότερο με το σύστημα
που έχουμε αναπτύξει για να σας βοηθήσουμε να εισάγετε στην επιχείρησή σας τα πλεονεκτήματα του HACCP.
Τέλος, τα ειδικά βιολογικά προϊόντα για την απόφραξη και συντήρηση αποχετεύσεων, καθώς και το σύστημα καταπολέμησης εντόμων που διαθέτουμε, εξασφαλίζουν τα υψηλότερα επίπεδα υγιεινής και καθαριότητας στην κουζίνα σας, για λειτουργία χωρίς προβλήματα.

Προσωπική Υγιεινή

H JohnsonDiversey προσθέτει αξία στο χώρο της προσωπικής υγιεινής με επώνυμα προϊόντα, που παρέχονται μέσω λειτουργικών δοσομετρικών μηχανισμών για μεγαλύτερη οικονομία στη χρήση.

Καθαρισμός & Υγιεινή Ιματισμού

Η πολυετής εμπειρία της JohnsonDiversey στο χώρο του πλυντηρίου ρούχων σας προσφέρει προϊόντα και μηχανισμούς που συνδυάζουν αξιοπιστία, ποιότητα και υψηλή απόδοση, εξασφαλίζοντάς σας τέλεια αποτελέσματα για κάθε είδος ιματισμού, αλλά και πλήρη έλεγχο κόστους.

Βιομηχανία Τροφίμων & Ποτών

Η JohnsonDiversey αποτελεί εγγύηση για τη διατήρηση υψηλών επιπέδων υγιεινής σε βιομηχανίες επεξεργασίας τροφίμων, γαλακτοκομικές μονάδες, βιομηχανίες παραγωγής αλκοολούχων ποτών, αναψυκτικών και νερού.
Η πλήρης σειρά συστημάτων καθαρισμού που διαθέτουμε μπορεί να προσαρμοστεί σε διαφορετικές μεθόδους παραγωγής και τεχνολογίες με αποτελέσμα την ικανοποίηση των αυξημένων απαιτήσεων του βιομηχανικού τομέα.

Πέρα από τα πρωτοποριακά προϊόντα και συστήματα καθαρισμού, η JohnsonDiversey παρέχει μια πλήρη σειρά συμβουλευτικών και υποστηρικτικών υπηρεσιών – από έλεγχο υγιεινής και εκπαίδευση προσωπικού μέχρι συμβουλές στην επιλογή των καλύτερων συστημάτων καθαρισμού και την αποτελεσματική χρήση τους. Επίσης παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση μετά την πώληση σε όλους τους τομείς δραστηριότητας της, μέσω του εξειδικευμένου τεχνικού τμήματος.

Η σφραγίδα της JohnsonDiversey είναι η εγγύηση για κάθε επαγγελματία ότι του προσφέρονται παγκοσμίως δοκιμασμένες μέθοδοι που εξασφαλίζουν τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας στον καθαρισμό και την υγιεινή.
Επωφεληθείτε από τη συνεργασία που σας προσφέρει η JohnsonDiversey.
Απέχουμε μόλις… ένα τηλεφώνημα!

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Διεύθυνση: Μαρίνου Αντύπα 92, Ν. Ηράκλειο
Τηλέφωνο: +30 210 – 27 01 812
Fax: +30 210 – 27 01 689
E- mail:Customerservice.Greece@DiverseyLever.com
URL:www.diverseylever.gr


Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024