Τελευταία νέα

102 Ξενοδοχεία με μηχανογράφηση Sunsoft

H Sunsoft συμπλήρωσε 102 εγκαταστάσεις εφαρμογών λογισμικού σε ξενοδοχεία στην Ελλάδα και την Κύπρο μέσα σε ένα χρόνο λειτουργίας του ξενοδοχειακού της τμήματος. Το νέο ξενοδοχειακό λογισμικό “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” (Front Office, […]

H Sunsoft συμπλήρωσε 102 εγκαταστάσεις εφαρμογών λογισμικού σε ξενοδοχεία στην Ελλάδα και την Κύπρο<...> μέσα σε ένα χρόνο λειτουργίας του ξενοδοχειακού της τμήματος.

Το νέο ξενοδοχειακό λογισμικό “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” (Front Office, P.O.S., Back Office), το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση xenia 2003, είχε άμεση ανταπόκριση στην ξενοδοχειακή αγορά με αποτέλεσμα, σύμφωνα με την εταιρία, οι εγκαταστάσεις που έχουν ήδη υλοποιηθεί, αλλά και οι συμφωνίες που έχουν ήδη υπογραφεί και λαμβάνουν καθημερινά τη σειρά τους για έναρξη των εργασιών, να χαρακτηρίζονται από την έντονη γεωγραφική διασπορά τους.

Συγκεκριμένα, ιδιαιτέρως σημαντικό είναι το γεγονός ότι, οι ξενοδοχειακές μονάδες που επέλεξαν την ολοκληρωμένη λύση της Sunsoft βρίσκονται διάσπαρτες σε ολόκληρη την Ελληνική και Κυπριακή επικράτεια (ενδεικτικά: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πήλιο, Χανιά, Χερσόνησος, Σαντορίνη, Πάρος, Ηράκλειο, Ζάκυνθος, Χαλκιδική, Ελούντα, Αγία Νάπα, Λεμεσός, Πάφος, Λάρνακα, κ.α.).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024