Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileH Sunsoft ξεπέρασε τις 600 εγκαταστάσεις σε ισάριθμα ξενοδοχεία
Το Αλέξανδρος Front Office απευθύνεται σε όλες ανεξαιρέτως τις κατηγορίες ξενοδοχείων

H Sunsoft ξεπέρασε τις 600 εγκαταστάσεις σε ισάριθμα ξενοδοχεία

Τον αριθμό των 600 εγκαταστάσεων έφτασε η διαδεδομένη ξενοδοχειακή εφαρμογή “Alexandros Front Office”, που έχει αναπτύξει και υποστηρίζει η Sunsoft. Το Αλέξανδρος Front Office σχεδιάστηκε από ανθρώπους που ήταν πρωτοπόροι […]

Τον αριθμό των 600 εγκαταστάσεων έφτασε η διαδεδομένη ξενοδοχειακή εφαρμογή “Alexandros Front Office”, που έχει αναπτύξει και υποστηρίζει η Sunsoft.<...>

Το Αλέξανδρος Front Office σχεδιάστηκε από ανθρώπους που ήταν πρωτοπόροι στην μηχανοργάνωση ξενοδοχειακών επιχειρήσεων στην Ελλάδα, από το 1986. Η μακρόχρονη εμπειρία τους, έδωσε στο προϊόν την απαραίτητη τεχνογνωσία ώστε αυτό να αποτελεί σήμερα την ιδανικότερη λύση στην μηχανοργάνωση των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Το προϊόν απευθύνεται σε όλες ανεξαιρέτως τις κατηγορίες ξενοδοχείων, ανεξαρτήτως μεγέθους, οργάνωσης, και φάσματος υπηρεσιών που προσφέρουν (διαμονή, επισιτισμό κ.ά.). Καλύπτει όλο το φάσμα των λειτουργιών για τις Κρατήσεις, τη Reception, τη Main Courante, τους χρεώστες και συνδέεται με τις υπόλοιπες εφαρμογές της Sunsoft για τις back office δραστηριότητες του ξενοδοχείου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024