Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΕορταστικές εμπειρίες στο Galaxy Hotel στο Ηράκλειο
Με ιδιαίτερα μενού και δύο μοναδικά πάρτυ

Εορταστικές εμπειρίες στο Galaxy Hotel στο Ηράκλειο

Το ξενοδοχείο Galaxy στο Ηράκλειο Κρήτης έχει ετοιμάσει ειδικά εορταστικά προγράμματα για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, σε ένα μοναδικό ταξίδι πολυτέλειας και γευστικών απολαύσεων. Το ξενοδοχείο προσφέρει ειδικές τιμές […]

Το ξενοδοχείο Galaxy στο Ηράκλειο Κρήτης έχει ετοιμάσει ειδικά εορταστικά προγράμματα για τα Χριστούγεννα και την<...> Πρωτοχρονιά, σε ένα μοναδικό ταξίδι πολυτέλειας και γευστικών απολαύσεων. Το ξενοδοχείο προσφέρει ειδικές τιμές που ισχύουν από τις 15 Νοεμβρίου 2008 έως τις 7 Ιανουαρίου 2009. Στις τιμές περιλαμβάνεται πλούσιο πρωινό σε μπουφέ, ενώ κατά την άφιξη των πελατών τους περιμένει και ένα welcome gift.

Για όσους επιθυμούν να περάσουν ένα μοναδικό βράδυ Χριστουγέννων με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, το ξενοδοχείο προσφέρει ένα πλούσιο, απολαυστικό μενού με σολομό, φιλέτο αγριογούρονο και γλυκό σοκολάτα. Όλα αυτά συνοδεία ποτηριού γαλλικής σαμπάνιας.

Την Πρωτοχρονιά, το μενού ξεκινά με ένα ποτήρι γαλλικής σαμπάνιας και συνεχίζει με ορτύκι, μοσχαρίσιο φιλέτο ή παραδοσιακό γουρουνάκι και κλείνει με μια εξαιρετική Pavlova και σπιτική παραδοσιακή βασιλόπιτα.

Δε θα μπορούσε να λείπει και η συνοδεία ζωντανής μουσικής που θα σας ξεσηκώσει και θα σας χαρίσει ατελείωτες ώρες κεφιού και διασκέδασης για να χαρείτε μοναδικά Χριστούγεννα και να γιορτάσετε εντυπωσιακά την είσοδο του καινούριου χρόνου. Ακόμη, τις παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα πραγματοποιηθούν δύο μοναδικά πάρτυ στο χώρο του Per Se Lounge.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024