Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΕπανεκδίδεται το ιστορικό περιοδικό `Astir Magazine`

Επανεκδίδεται το ιστορικό περιοδικό `Astir Magazine`

Με την ευκαιρία της επετείου των 40 χρόνων λειτουργίας του και τη ριζική ανακαίνιση των ξενοδοχείων του, το Astir Palaceπροχώρησε στην επανέκδοση του ιστορικού περιοδικού `Astir Magazine`, ανοίγοντας έτσι και […]

Με την ευκαιρία της επετείου των 40 χρόνων λειτουργίας του και τη ριζική ανακαίνιση των ξενοδοχείων του, το Astir Palace<...>προχώρησε στην επανέκδοση του ιστορικού περιοδικού `Astir Magazine`, ανοίγοντας έτσι και πάλι μία νέα σελίδα επικοινωνίας με το κοινό του.

Το `Astir Magazine` καλωσορίζει τη σύγχρονη εποχή και μεταφέρει εικόνες, πρόσωπα, προτάσεις και γεγονότα της κοσμικής αυτής πολιτείας. Από το 1965, που ξεκίνησε η λειτουργία του, ο `Αστέρας` αποτέλεσε σημείο αναφοράς της κοινωνικής, πολιτικής και οικονομικής ιστορίας της χώρας μας και φιλοξένησε σημαντικές προσωπικότητες από όλο τον κόσμο. Σήμερα μετά από 40 χρόνια, το ξενοδοχειακό συγκρότημα συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο πολυτελή ξενοδοχεία του κόσμου.

Με το `Astir Magazine` οι πόρτες της πολυτελούς αυτής πολιτείας ανοίγουν και παρουσιάζεται η ανανεωμένη εικόνα του ξενοδοχειακού συγκροτήματος με τη μοντέρνα, αλλά και κλασσική αισθητική αντίληψη, το υψηλού επιπέδου service, την αίγλη και την αίσθηση της πολυτέλειας, που όλα μαζί αποπνέουν.

Πιο συγκεκριμένα, το περιοδικό του Astir Palace θα κυκλοφορεί δύο φορές το χρόνο στα ελληνικά και τα αγγλικά, θα βρίσκεται σε όλα τα δωμάτια και τις καμπάνες του συγκροτήματος, ενώ παράλληλα θα αποστέλλεται με direct mail σε επιλεγμένο πελατολόγιο σε όλο τον κόσμο.

Τέλος, η επανέκδοση του `Astir Magazine`, ενός εντύπου που πρωτοκυκλοφόρησε πριν από 40 περίπου χρόνια, σκοπό έχει να φέρει το συγκρότημα κοντά στο κοινό, που επί χρόνια δείχνει την αγάπη και την εμπιστοσύνη του και ενδιαφέρεται για την ανάπτυξή του συγκροτήματος.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024