Τελευταία νέα
HomeΔιαμονή-ΔιατροφήΗ κοινοπραξία Shaner Italia S.R.L./CS Hospitality ανοίγει τα δύο πρώτα ξενοδοχεία στην Ελλάδα
Ξενοδοχεία

Η κοινοπραξία Shaner Italia S.R.L./CS Hospitality ανοίγει τα δύο πρώτα ξενοδοχεία στην Ελλάδα

Στη διασταύρωση Ακαδημίας και Ομήρου, το Academia of Athens Hotel, Marriott Autograph Collection είναι το πρώτο Autograph Hotel στην Αθήνα. Το Moxy Hotel στην Πάτρα σηματοδοτεί το πρώτο ελληνικό ξενοδοχείο με το brand Moxy. Και τα δύο αναμένονται έως τα μέσα του 2019.

Η κοινοπραξία, που αποτελείται από τη Shaner Italia, SRL, τμήμα του Shaner Hotel Group με εστίαση στη λειτουργία ξενοδοχείων στη Μεσόγειο, και η CS Hospitality με έδρα την Αθήνα, ανακοίνωσαν ότι την λειτουργία του νέου ξενοδοχείου Academia of Athens Hotel στην Αθήνα, μέρος της Marriott Autograph Collection, καθώς και το Moxy Hotel στην Πάτρα. Και τα δύο ξενοδοχεία είναι προγραμματισμένα να ανοίξουν έως τα μέσα του 2019.

“Παραμένουμε προσηλωμένοι στην επέκταση της παρουσίας μας στην Ελλάδα και την Κύπρο, παρέχοντας απαράμιλλη εμπειρία φιλοξενίας και εξειδικευμένες λειτουργικές διαδικασίες”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος κ. Ανδρέας Κοντός. “Τα ολοκαίνουργια αυτά ξενοδοχεία βρίσκονται σε εκπληκτικές τοποθεσίες, σε αγορές που δύσκολα διεισδύει κανείς, και επωφελούνται από τα πολυάριθμα οφέλη της ‘οικογένειας’ των εμπορικών σημάτων Marriott, από το βραβευμένο σύστημα κρατήσεων έως το κορυφαίο πρόγραμμα επιβράβευσης”.

Στη διασταύρωση Ακαδημίας και Ομήρου, στο κέντρο της Αθήνας, το νεόκτιστο Academia of Athens Hotel, Marriott Autograph Collection περιλαμβάνει 60 πολυτελή δωμάτια και roof garden στον τελευταίο όροφο με θέα την Ακρόπολη. Αυτό είναι και το πρώτο Autograph Hotel στην Αθήνα. Το Moxy Hotel στην Πάτρα σηματοδοτεί το πρώτο ελληνικό ξενοδοχείο με το brand Moxy.

“Η εξοικείωσή μας με την ‘οικογένεια’ των σημάτων Marriott συμπληρώνει ιδανικά το αναπτυσσόμενο διεθνές μας χαρτοφυλάκιο”, δήλωσε ο πρόεδρος του Shaner Hotels, Plato Ghinos. “Με μια σταθερή βάση στην Ιταλία, η Μεσόγειος είναι μια λογική και ιδανική αγορά ανάπτυξης για τους διεθνείς αναπτυξιακούς μας στόχους”.

Εκτός από αυτά τα δύο ανοίγματα, η εταιρεία σχεδιάζει να ανακοινώσει επιπλέον Moxy Hotels και άλλα επώνυμα ξενοδοχεία στη Ελλάδα στο εγγύς μέλλον.

Σημειώνεται ότι η Shaner Hotel Group είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο της φιλοξενίας, με περισσότερα από 50 ακίνητα (ιδιόκτητα  και διαχειριζόμενα) στις ΗΠΑ, την Ιταλία και τις Μπαχάμες.

15/07/2024
12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024
09/07/2024
08/07/2024