Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαIonian Hotels & Resorts: Νέο δίκτυο για τα μικρομεσαία ξενοδοχεία των Ιονίων

Ionian Hotels & Resorts: Νέο δίκτυο για τα μικρομεσαία ξενοδοχεία των Ιονίων

Πρόσφατα δημιουργήθηκε στα Ιόνια νησιά ένα νέο επιχειρηματικό δίκτυο το Ionian Hotels & Resorts, που έχει στόχο να συσπειρώσει τα μικρομεσαία ξενοδοχεία της ευρύτερης περιοχής του Ιονίου και να παρέχει […]

Πρόσφατα δημιουργήθηκε στα Ιόνια νησιά ένα νέο επιχειρηματικό δίκτυο το Ionian Hotels & Resorts, που έχει στόχο να<...> συσπειρώσει τα μικρομεσαία ξενοδοχεία της ευρύτερης περιοχής του Ιονίου και να παρέχει στα μέλη του ένα ενιαίο κεντρικό όνομα (Ionian), ένα ενιαίο σύστημα Marketing και Προμηθειών, όπως επίσης και ενιαίο σύστημα επιχειρηματικής υποστήριξης.

Ο ιδρυτής και γενικός διευθυντής του Ionian Hotels & Resorts κ. Μάνος Ζηνιάτης τόνισε στο Travel Daily News ότι “με την συμμετοχή τους στο δίκτυο των Ionian Hotels τα μικρομεσαία ξενοδοχεία αξιοποιούν υπηρεσίες, προγράμματα και στρατηγικές που τα καθιστούν ικανά να κρατηθούν στην αγορά”.

“Η ομάδα δουλειάς ή αλλιώς η κεντρική δομή όπως την ονομάζουμε”, συνέχισε ο κ. Ζηνιάτης “αποτελείται από έμπειρα στελέχη που ζουν και εργάζονται στην περιοχή μας. Είναι πολύ σημαντικό για κάθε μικρό ξενοδόχο που συμμετέχει στην προσπάθεια αυτή να γνωρίζει ότι οι άνθρωποι της κεντρικής δομής προέρχονται από την δική του περιοχή και “μιλάνε την ίδια γλώσσα”. Γνωρίζουμε καλά τα προβλήματα κάθε περιοχής, διαισθανόμαστε καλύτερα τις ιδιαιτερότητες και τις ευαισθησίες του τόπου μας, αφού προερχόμαστε από αυτόν. Αξιοποιούμε και ενεργοποιούμε το ανθρώπινο δυναμικό του τόπου μας. Αυτά είναι σοβαρά επιχειρήματα όπου μέχρι σήμερα έχουν βρει ανταπόκριση”.

Αναφορικά με την ποιότητα, μια έννοια που στις μέρες μας χρησιμοποιείται πολύ συχνά ο κ. Ζηνιάτης μας είπε “Ο παράγοντας ποιότητα αποτελεί στρατηγικό στοιχείο για μας τόσο σε σχέση με την αρχική επιλογή των ξενοδοχείων μας όσο και με την ανανέωση της παραμονής τους στο δίκτυό μας. Είναι το σημείο εκείνο στο οποίο θα επιμείνουμε γιατί γνωρίζουμε καλά ότι χωρίς ποιοτικό προϊόν δεν έχουμε μέλλον. Θα στηρίξουμε τα ξενοδοχεία μας και τους ανθρώπους μας που εργάζονται σε αυτά με την διενέργεια σεμιναρίων κατάρτισης, και την οργάνωση ειδικών ενημερωτικών εκδηλώσεων”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024