Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΛύση δίνει η σύγχρονη τεχνολογία στην προώθηση και αξιολόγηση συνεδριακών χώρων

Λύση δίνει η σύγχρονη τεχνολογία στην προώθηση και αξιολόγηση συνεδριακών χώρων

Εκδήλωση με στόχο την ενημέρωση των υπεύθυνων των συνεδριακών αιθουσών εντός και εκτός ξενοδοχείων και των σημαντικότερων PCO της Ελλάδας για τις δυνατότητες, που προσφέρει η νέα τεχνολογία για πωλήσεις Συνεδριακών χώρων…

Εκδήλωση με στόχο την ενημέρωση των υπεύθυνων των συνεδριακών αιθουσών εντός και εκτός ξενοδοχείων και των σημαντικότερων PCO της Ελλάδας<...> για τις δυνατότητες, που προσφέρει η νέα τεχνολογία για πωλήσεις Συνεδριακών χώρων, διοργανώνει η εταιρία Travel Media Applications, την Δευτέρα 7 Μαρτίου 2005 στις 15.00, στο ξενοδοχείο St. George Lycabettus, στο Κολωνάκι.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, ο κ. Raymond Schruijer, Director of Sales της εταιρίας MeetingMatrix (c) (USA) θα παρουσιάσει στο κοινό τις δυνατότητες, που παρέχει σήμερα η σύγχρονη τεχνολογία για την οργάνωση και πώληση των συνεδριακών αιθουσών, με τη δημιουργία ρεαλιστικών τρισδιάστατων απεικονίσεων διαφορετικών διατάξεων θέσεων και ‘εικονικών’ περιηγήσεων.

Επίσης, ο κ. Ζαχαρίας Καπλανίδης, πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ενώσεων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων (EFAPCO) και αντιπρόεδρος του HAPCO θα μιλήσει για τη σημασία της τεχνολογίας και των εργαλείων, που προσφέρει στον σύγχρονο PCO για την καλύτερη αξιολόγηση και επιλογή της κατάλληλης συνεδριακής αίθουσας, σύμφωνα με τις ανάγκες της εκάστοτε εκδήλωσης.

Η τεχνολογία MeetingMatrix χρησιμοποιείται από περισσότερους από 3.500 οργανισμούς σε σχεδόν 50 χώρες παγκοσμίως, και επιτρέπει στους PCO`s να επιταχύνουν τη διαδικασία προγραμματισμού & διοργάνωσης και να λειτουργήσουν πιο παραγωγικά για την εξασφάλιση υψηλής ποιότητας εκδηλώσεων.

Τα συνεδριακά κέντρα και τα ξενοδοχεία εισάγουν τις διαστάσεις, τις χωρητικότητες, τα έπιπλα και οποιοδήποτε τύπο εξοπλισμού του συνεδριακού χώρου τους στο σύστημα MeetingMatrix, το οποίο είναι έπειτα διαθέσιμο στους PCO’s για να δουν, να διαμορφώσουν τους χώρους μόνοι τους κάνοντας ακόμα και εικονική περιήγηση στο χώρο ελέγχοντας τη λειτουργικότητά του από όποιο σημείο του κόσμου και αν βρίσκονται.

Να σημειωθεί ότι η βασική έκδοση SILVER του λογισμικού MeetingMatrix θα διανέμεται δωρεάν στους PCO’s στη διάρκεια της εκδήλωσης στην οποία μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή υπεύθυνοι συνεδριακών χώρων και χώρων εκδηλώσεων καθώς και επαγγελματίες οργανωτές συνεδρίων.

Τέλος, να υπογραμμιστεί το γεγονός ότι το MeetingMatrix, το οποίο ξεκίνησε το 1988, έχει πάνω από 7.050 συνεδριακούς χώρους κάθε μεγέθους σε περισσότερες από 54 χώρες και πάνω από 17.000 χρήστες μη συμπεριλαμβανομένων των οργανωτών συνεδρίων. Σήμερα πάνω από 4.050 χρήστες – διοργανωτές συνεδρίων χρησιμοποιούν MeetingMatrix, που αποτελεί μια πραγματική λύση.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024