Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝα μειωθεί ο ΦΠΑ για τα ξενοδοχεία για ένα χρόνο

Να μειωθεί ο ΦΠΑ για τα ξενοδοχεία για ένα χρόνο

Την μείωση του ΦΠΑ για τα ξενοδοχεία και τα καταλύματα για ένα χρόνο ζητά το CBI, Confederation of British Industry, με στόχο να βοηθηθούν αυτές οι επιχειρήσεις μετά τις τραγικές […]

Την μείωση του ΦΠΑ για τα ξενοδοχεία και τα καταλύματα για ένα χρόνο ζητά το CBI<.>, Confederation of British Industry, με στόχο<...> να βοηθηθούν αυτές οι επιχειρήσεις μετά τις τραγικές συνέπειες που είχε για τις πωλήσεις τους η 11η Σεπτεμβρίου.

Ο γενικός διευθυντής του CBI κ. Digby Jones είπε ότι, η μείωση του ΦΠΑ για ένα χρόνο, από 17,5% σε 5%, θα βοηθήσει πολλά ξενοδοχεία και καταλύματα να αντιμετωπίσουν την δύσκολη οικονομική τους κατάσταση. Ο κ. Digby Jones, που είναι και πρόεδρος του Tourism Alliance, έκανε έκκληση για λιγότερους φόρους, και για μέτρα υπέρ των τουριστικών επιχειρήσεων. Επίσης, ο κ. Bob Cotton διευθύνων σύμβουλος του British Hospitality Association ανέφερε ότι η Μεγάλη Βρετανία έχει τον δεύτερο υψηλότερο ΦΠΑ σε όλη την Ευρώπη, κάτι που κάνει ακριβό το τουριστικό της προϊόν.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024