Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΟ Όμιλος Grecotel εγκαθιστά το λογισμικό EZYield Fuzionlink
Η πρώτη μεγάλη συμφωνία της EZYield και του νέου αντιπροσώπου της στην Ελλάδα

Ο Όμιλος Grecotel εγκαθιστά το λογισμικό EZYield Fuzionlink

Ο Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη επέλεξε την λύση Fuzionlink Channel Management της EZYield για την ανάπτυξη του συνόλου των πολυτελών ξενοδοχείων της.

H EZYield, κορυφαίος παγκοσμίως διανομέας λύσεων διαχείρισης ιντερνετικών καναλιών και συστημάτων on line κρατήσεων για ξενοδοχεία, ανακοίνωσε χθες ότι ο Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη, συμπεριλαμβανομένων των Grecotel Resorts και Classical Hotels επέλεξε τη λύση Fuzionlink Channel Management για την ανάπτυξη του συνόλου των πολυτελών ξενοδοχείων της. Η συμφωνία αυτή, είναι η πρώτη μεγάλη κοινή επιτυχία της EZYield & της Sysco μετά την πρόσφατη ανακοίνωση  της επίσημης συνεργασίας  τους στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια.

Το λογισμικό Fuzionlink χρησιμοποιείται από την Grecotel και τα Classical hotels για την διαχείριση των τιμών και της διαθεσιμότητας δωματίων της προς πώληση στους απεριόριστους δικτυακούς τόπους μέσω μιας εύχρηστης web εφαρμογής. Η μεγαλύτερη δυναμικά αναπτυσσόμενη ελληνική αλυσίδα ξενοδοχείων στην Ελλάδα, με 30 ξενοδοχειακές μονάδες των τεσσάρων και πέντε αστέρων, επιλέγει το Fuzionlink για την αποδεδειγμένη αποδοτικότητα, αξιοπιστία και ακρίβεια δεδομένων του συστήματος, που ανέρχεται στο 97% και είναι η υψηλότερη καταγεγραμμένη ακρίβεια δεδομένων στον κλάδο.

Ο Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη θα επωφεληθεί από την δυνατότητα του συστήματος Fuzionlink να παρέχει πρόσβαση σε καινούρια κανάλια εσόδων και να βοηθά την διατήρηση της κοινής τιμολογιακής πολιτικής  του στο διαδίκτυο (Rate Parity).

“Για να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί σε αυτή την δυναμική αγορά, πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι οι τιμές μας εμφανίζονται με ακρίβεια σε όλα τα κανάλια διανομής και ότι η κατανομή της διαθεσιμότητας μας είναι επικαιροποιημένη” δήλωσε ο κ. Δημήτρης Χονδρός, διευθυντής Πωλήσεων της Grecotel. “Στην αναζήτησή μας για ένα αυτοματοποιημένο σύστημα διαχείρισης καναλιών, επιθυμούσαμε την καλύτερη λύση στην κατηγορία της – μια λύση που ενσωματώνεται με τα υπάρχοντα CRS, PMS και RMS συστήματα της αλυσίδας, που προσφέρει ισχυρή λειτουργικότητα και αποφέρει τις επιδόσεις και την αξιοπιστία που απαιτούμε. Με τα εργαλεία και την εμπειρία της EZYield, καταφέρνουμε τον καλύτερο τρόπο διαχείρισης & διανομής ανάμεσα σε ένα ευρύ φάσμα τοπικών και διεθνών καναλιών, με απόλυτη εμπιστοσύνη και σιγουριά”.

Ο Όμιλος Δασκαλαντωνάκη είναι ο πρώτος όμιλος ξενοδοχείων που επισφραγίζει τη δέσμευση της EZYield στην ελληνική αγορά, μέσω της συμφωνίας εκπροσώπησης της από τη Sysco ΑΕ. Η EZYield επέλεξε την Sysco για την 27χρονη εμπειρία της στην ποιοτική ανάπτυξη και εφαρμογή σύγχρονων συστημάτων και λογισμικών μηχανοργάνωσης και για το πολύ ισχυρό δίκτυο πελατών της στον χώρο του hospitality στην περιοχή.

Σχολιάζοντας τη νέα συνεργασία ο κ. Χάρης Φιλαρετόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Sysco, είπε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την EZYield, με στόχο πάντα να προσφέρουμε παγκοσμίου επιπέδου τεχνολογικές λύσεις στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια. Με το σύστημα Fuzion Hospitality Suite θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να ενεργούν με οργανωμένη στρατηγική για να αυξήσουν το πελατολόγιό τους και να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα”.

Το Fuzionlink είναι η πρώτη αυτοματοποιημένη λύση στον κλάδο της διαχείρισης ιντερνετικών καναλιών και παραμένει η πιο αξιόπιστη λύση με 4.000 χρήστες ανά τον κόσμο. Παρέχει τη μεγαλύτερη διαδικτυακή παρουσία και τη δυνατότητα ανεύρεσης καταναλωτών στο μεγαλύτερο δίκτυο καναλιών του κλάδου με άνω των 650 συνδέσεων με ιστοσελίδες παγκοσμίως. Το Fuzionlink είναι μέρος του Fuzion Hospitality Suite συμπεριλαμβανομένου του Fuzionsync, μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης κρατήσεων και το Fuzionbook, ένα σύγχρονο web booking engine.Ο Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη επέλεξε την λύση Fuzionlink Channel Management της EZYield για την ανάπτυξη του συνόλου των πολυτελών ξενοδοχείων της.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024