Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΟ «Παράδεισος» βρίσκεται στην Aldemar

Ο «Παράδεισος» βρίσκεται στην Aldemar

Για πρώτη φορά στην καριέρα του ο διεθνούς φήμης Έλληνας σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς πραγματοποίησε γυρίσματα επί ελληνικού εδάφους. Το πολυμελές συνεργείο του βρέθηκε στις εγκαταστάσεις των ξενοδοχείωνRoyal Mare Village & […]

Για πρώτη φορά στην καριέρα του ο διεθνούς φήμης Έλληνας σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς πραγματοποίησε γυρίσματα επί ελληνικού εδάφους. Το πολυμελές συνεργείο του βρέθηκε στις εγκαταστάσεις των ξενοδοχείων<...>Royal Mare Village & Knossos Royal Village της Aldemar στην Κρήτη, στα πλαίσια των γυρισμάτων της νέας του ταινίας «Παράδεισος στη Δύση». Τα γυρίσματα έχουν κάνει το γύρο του κόσμου προσελκύοντας διεθνή τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης όπως το CNN και το γαλλικό κανάλι TF1, καθώς επίσης και πλήθος επώνυμων επισκεπτών και φίλων του σκηνοθέτη.

Η κα Κατερίνα Σιδερή, Marketing & PR Director του Ομίλου Aldemar τόνισε ότι: «Είναι σημαντική τιμή για τον Όμιλό μας τόσο το γεγονός να φιλοξενεί μία προσωπικότητα διεθνούς κύρους όσο και τα ίδια τα γυρίσματα της ταινίας. Ταυτόχρονα, αυτό αποτελεί και μία ευκαιρία τουριστικής προβολής του προορισμού και της χώρας μας».

Η νέα ταινία του Κ. Γαβρά, που σηματοδοτεί και τα 50 του χρόνια στον κινηματογράφο, έχει ως θέμα, για μια ακόμη φορά ένα σύγχρονο πολιτικό ζήτημα, τη μετανάστευση. Κεντρικός χαρακτήρας είναι ο Ηλίας, ένας άνθρωπος που μεταναστεύει και έρχεται αντιμέτωπος με σύνορα, αστυνομίες και δυσκολίες ανυπέρβλητες. Ο Κ. Γαβράς δήλωσε για την ταινία του: «Δεν χρειάζεται να ψάχνουμε για ρεαλισμό στο «Παράδεισος στη Δύση». Έστω κι αν θίγονται τα πολιτικά ζητήματα της μετανάστευσης και της έλλειψης των αναγκαίων εγγράφων, αυτή η ιστορία είναι η ονειρική πορεία ενός μετανάστη που υποσχέθηκε στον εαυτό του να φθάσει ως την άκρη των ονείρων του».

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στις Γαλλικές `Aλπεις στις 31 Μαρτίου, συνεχίστηκαν στο Παρίσι και αναμένεται να ολοκληρωθούν στο τέλος Ιουνίου. Η ταινία θα προβληθεί στη χώρα μας το Φεβρουάριο 2009.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024