Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΜέγας Χορηγός του Διεθνούς Τουρνουά τένις Seniors «Acropolis 2008» η Aldemar

Μέγας Χορηγός του Διεθνούς Τουρνουά τένις Seniors «Acropolis 2008» η Aldemar

Τους λάτρεις του τένις στηρίζει έμπρακτα ο Όμιλος Aldemar, που ήταν ο μεγάλος χορηγός του διεθνούς τουρνουά τένις Seniors «Acropolis 2008» του Συλλόγου Βετεράνων Αντισφαιριστών Ελλάδος. Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε στην […]

Τους λάτρεις του τένις στηρίζει έμπρακτα ο Όμιλος Aldemar, που ήταν ο μεγάλος χορηγός του διεθνούς τουρνουά τένις Seniors «Acropolis 2008» του Συλλόγου Βετεράνων Αντισφαιριστών Ελλάδος. Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα<...>από τις 28 Μαΐου ως τις 8 Ιουνίου, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών.

Η φετινή διοργάνωση, διεξήχθη για τέταρτη συνεχή χρονιά με εντυπωσιακές συμμετοχές αθλητών και αθλητριών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι κατηγορίες των αγωνισμάτων ήταν οι εξής: α) Μονό Ανδρών, β) Μονό Γυναικών, γ) Διπλό Ανδρών, δ) Διπλό Μικτό και ε) Διπλό Γυναικών από ηλικία 35 ετών και άνω.

O Όμιλος Aldemar εισήλθε δυναμικά στον Αθλητικό Τουρισμό με τη δημιουργία του υπερσύγχρονου Tennis Club, στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Royal Mare Village στην Κρήτη, το οποίο αποτελεί πρότυπο προπονητικό κέντρο. Οι εγκαταστάσεις διαθέτουν:


  • 1 κεντρικό χωμάτινο γήπεδο χωρητικότητας 250 ατόμων

  • 6 μονά χωμάτινα γήπεδα διεθνών προδιαγραφών (το ένα γήπεδο είναι προσβάσιμο σε άτομα με κινητικά προβλήματα)

  • 4 γήπεδα τένις με τάπητα

  • 1 Club House και κατάστημα εξοπλισμού

  • Επαγγελματίες προπονητές που βρίσκονται δίπλα σε κάθε επισκέπτη και παραδίδουν μαθήματα, ανάλογα με το επίπεδο γνώσης του αθλήματος και την ηλικία του καθενός.


Ένα ακόμα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα του Tennis Club της Aldemar είναι η γεωγραφική του θέση, που εξασφαλίζει άριστες καιρικές συνθήκες όλο το χρόνο, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για την προπόνηση επαγγελματιών παικτών και ομάδων. Εξίσου ιδανικό είναι και για τους επισκέπτες που θέλουν απλά να απολαύσουν το αγαπημένο τους σπορ.
Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024