Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΠαρούσα στην έκθεση “Hearts in Athens” και η Aldemar

Παρούσα στην έκθεση “Hearts in Athens” και η Aldemar

Αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά τη δυναμική παρουσία της σε θέματα κοινωνικής συνεισφοράς η Aldemar υιοθέτησε την καρδιά με το όνομα HOPE, συμμετέχοντας κατ` αυτό τον τρόπο στην υπαίθρια έκθεση […]

Αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά τη δυναμική παρουσία της σε θέματα κοινωνικής συνεισφοράς η Aldemar υιοθέτησε την καρδιά με το όνομα HOPE, συμμετέχοντας κατ` αυτό τον τρόπο στην υπαίθρια έκθεση τέχνης<...>`Hearts in Athens`, που πραγματοποιείται για φιλανθρωπικό σκοπό στο κέντρο της Αθήνας. Η «Hearts in Athens» στοχεύει στο να φέρει τους Αθηναίους πιο κοντά στην τέχνη και να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα γιορτής μεταδίδοντας χρώμα, χιούμορ και ρυθμό στην πόλη, ενώ μετά το τέλος της έκθεσης, στις αρχές Απριλίου, τα έργα θα δημοπρατηθούν και το 50% των εσόδων από τη δημοπρασία θα ενισχύσουν τους σκοπούς της Ένωσης Φιλανθρωπικών Σωματείων και Ιδρυμάτων «Μαζί για το Παιδί».

Ο κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, Εντεταλμένος Σύμβουλος του Ομίλου Aldemar, δήλωσε σχετικά: «Επιλέξαμε να υιοθετήσουμε την καρδιά με το όνομα HOPE, εκφράζοντας την αγάπη μας προς το περιβάλλον και συμμετέχοντας ενεργά στα εικαστικά και κοινωνικά δρώμενα της πόλης μας. Η καρδιά που επιλέξαμε μεταφέρει το μήνυμα της ΕΛΠΙΔΑΣ και την ανάγκη να διασωθεί το περιβάλλον. Με αφορμή τις πρόσφατες πυρκαγιές που έπληξαν τη χώρα μας και μας συγκλόνισαν ως ανθρώπους, η καρδιά της ALDEMAR έρχεται ακόμη πιο κοντά με τους χιλιάδες των Ελλήνων και ξένων επισκεπτών προσφέροντας μέσω της τέχνης έναν ευφάνταστο και άμεσο τρόπο επικοινωνίας για την προστασία του περιβάλλοντος, για ένα καλύτερο κόσμο, ένα καλύτερο `αύριο` για μας και τα παιδιά μας».

Η υπαίθρια δημόσια έκθεση «Hearts in Athens ‘08», που έχει τεθεί υπό την αιγίδα του δήμου Αθηναίων με τη συνεργασία του Πολιτισμικού Οργανισμού του δήμου Αθηναίων, θα διαρκέσει έως τις 19 Μαρτίου.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024