Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣτον Thomas Cook ανήκει πλέον η hotels4U.com
Εξαγορά έναντι 21,8 εκατ. λιρών

Στον Thomas Cook ανήκει πλέον η hotels4U.com

Τη συμφωνία εξαγοράς, έναντι 21,8 εκατ. λιρών, της hotels4U.com Limited (“Hotels4U”) από την Centurion Holiday Group Limited (“CHG”), ανακοίνωσε χτες ο Thomas Cook. Η εν λόγω συμφωνία προβλέπει ότι ο Γενικός Διευθυντής, κ. Haim Perry και ο Οικονομικός Διευθυντής, κ. Jacky Bedlow, της Hotels4U, θα επανεπενδύσουν το ποσό της εξαγοράς…

Τη συμφωνία εξαγοράς, έναντι 21,8 εκατ. λιρών, της hotels4U.com Limited (“Hotels4U”) από την Centurion Holiday Group Limited (“CHG”), ανακοίνωσε χτες ο Thomas Cook. Η εν λόγω συμφωνία προβλέπει ότι<...>ο Γενικός Διευθυντής, κ. Haim Perry και ο Οικονομικός Διευθυντής, κ. Jacky Bedlow, της Hotels4U, θα επανεπενδύσουν το ποσό της εξαγοράς, το οποίο εναπόκειται σε διευθετήσεις, βασιζόμενες στην κερδοφορία της Hotels4U μέχρι το 2013.

Η Hotels4U, που πουλάει αποκλειστικά μέσω ίντερνετ, είναι η μεγαλύτερη εταιρία ηλεκτρονικών κρατήσεων για δωμάτια ξενοδοχείων στη Βρετανία, εξυπηρετώντας ετησίως περισσότερους από 500.000 πελάτες, οι οποίοι έχουν πρόσβαση σε ένα δίκτυο 30.000 ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο. Η υφιστάμενη ομάδα διοίκησης της Hotels4U θα παραμείνει ως έχει, συμπεριλαμβανομένου και του ιδρυτή της εταιρίας, κ. Haim Perry.

Σχολιάζοντας τη συμφωνία εξαγοράς, ο Group Chief Executive του ομίλου Thomas Cook, κ. Manny Fontenla-Novoa, δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη συμφωνία με την Hotels4U. Πρόκειται για μια κίνηση, που εντάσσεται πλήρως στους στρατηγικούς μας στόχους για ενίσχυση της θέσης του Thomas Cook στον ανεξάρτητο ταξιδιωτικό τομέα. Η Hotels4u είναι ήδη μια πολύ επιτυχημένη εταιρία, που ηγείται από τον Haim Perry και την ομάδα του, με τους οποίους ανυπομονούμε να συνεργαστούμε, ώστε να ενισχύσουμε την προσφορά υπηρεσιών μας στο κοινό”.

Με τη σειρά του, ο ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της Hotels4U, κ. Haim Perry ανέφερε: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την επίτευξη συμφωνίας με τον Thomas Cook, καθώς αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη για το μέλλον της εταιρίας μας. Με τη συμφωνία αυτή θα έχουμε πρόσβαση σε διεθνείς αγορές, στις οποίες ο Thomas Cook δραστηριοποιείται ήδη, και έτσι θα πετύχουμε την μελλοντική ανάπτυξη μας”.

John Kent: Διπλάσιες οι προσπάθειες κυριαρχίας της youtravel.com

“Αξίζουν συγχαρητήρια στους καλούς μου φίλους Haim Perry και Jacky Bedlow, γιατί έχουν δουλέψει πολύ σκληρά τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια, ώστε να χτίσουν αυτή την τόσο επιτυχημένη εταιρία. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτούς” ανέφερε ο ιδρυτής και CEO της youtravel.com, κ. John Kent, για την εξαγορά της hotels4U.com από τον Thomas Cook.

“Επίσης”, πρόσθεσε “θα ήθελα να συγχαρώ τον φίλο μου Manny και την ομάδα του στον Thomas Cook για αυτή την εξαγορά. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που οι παραδοσιακοί Tour Operators τύπου Thomas Cook λαμβάνουν πλέον σοβαρά υπόψη τους το μοντέλο `resort accommodation bedbank` που εγώ πρώτος ανακάλυψα και ξεκίνησα με την medhotels.com δείχνοντας ότι αυτό θα επικρατήσει ως το μοντέλο του μέλλοντος”.

“Στρατηγικά για την youtravel.com η ανακοίνωση αυτή” όπως εξήγησε ο κ. Kent, “σημαίνει διπλάσιες προσπάθειες για αύξηση της πελατειακής μας βάσης, δουλεύοντας ακόμη πιο στενά με τους εμπορικούς εταίρους μας. Με την συνεχή υποστήριξη των επενδυτών μας (Barclays Ventures), σκοπεύουμε να διατηρήσουμε τη θέση μας και να είμαστε κυρίαρχοι στην αγορά του `accommodation-only` όσον αφορά στην Ευρώπη”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024