Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΣτυλ και θέαμα στο νέο Best Western Fenix Hotel

Στυλ και θέαμα στο νέο Best Western Fenix Hotel

Μοναδικό θέαμα, άψογη φιλοξενία και πλούσια εδέσματα ήταν τα βασικά στοιχεία της φαντασμαγορικής εκδήλωσης, που διοργάνωσε το `Best Western Fenix Hotel` στα πλαίσια της ανακαίνισης των χώρων του, στις 29 […]

Μοναδικό θέαμα, άψογη φιλοξενία και πλούσια εδέσματα ήταν τα βασικά στοιχεία της φαντασμαγορικής εκδήλωσης, που διοργάνωσε το<...> `Best Western Fenix Hotel` στα πλαίσια της ανακαίνισης των χώρων του, στις 29 Νοεμβρίου.

Οι καλεσμένοι του είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό, πρωτότυπο θέαμα συνδυασμού ακροβατικών και χορευτικών, σχεδιασμένα από τον κ. Πάνο Μεταξόπουλο και όχι μόνο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η όλη εκδήλωση ήταν σχεδιασμένη, έτσι ώστε σε κάθε χώρο του ξενοδοχείου να εκτυλίσσεται και ένα διαφορετικό θέαμα.

Τα πλούσια γαστρονομικά εδέσματα ικανοποίησαν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς καλεσμένους και για ακόμη μία φορά απεδείχθη ότι το `Best Western Fenix Hotel` γνωρίζει πολύ καλά τον πραγματικό όρο της λέξης `φιλοξενία`.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024