Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΤο ξενοδοχείο Fenix εκσυγχρονίζει τις υπηρεσίες του και δικτυώνεται

Το ξενοδοχείο Fenix εκσυγχρονίζει τις υπηρεσίες του και δικτυώνεται

Το ξενοδοχείο Fenix της Γλυφάδας, κατηγορίας A`, εκσυγχρονίζει τις υπηρεσίες που παρέχει στα δωμάτια του για τους πελάτες του οι οποίοι πλέον θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στο Internet σε […]

Το ξενοδοχείο Fenix της Γλυφάδας, κατηγορίας A`, εκσυγχρονίζει τις υπηρεσίες που παρέχει στα<...> δωμάτια του για τους πελάτες του οι οποίοι πλέον θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στο Internet σε υψηλές ταχύτητες. Το Fenix υπέγραψε για το σκοπό αυτό σύμβαση με την Globo Technologies AE η οποία θα εγκαταστήσει την ολοκληρωμένη λύση που διαθέτει για πρόσβαση στο Internet, “Internet Hotel”.

Το Internet Hotel είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαμόρφωσης υποδομής και πρόσβασης στο Internet, μέσω ενσύρματου ή ασύρματου δικτύου, εξασφαλίζοντας πρόσβαση στο Internet από όλους τους χώρους του ξενοδοχείου (δωμάτια, γραφεία, συνεδριακούς χώρους) σε υψηλές ταχύτητες μετάδοσης και λήψης δεδομένων. Η λύση Internet Hotel ολοκληρώνεται με την λειτουργία ενός Hotel Portal, διαμορφωμένο και προσαρμοσμένο πλήρως στην εταιρική ταυτότητα της ξενοδοχειακής επιχείρησης. Με αυτόν τον τρόπο ο πελάτης του ξενοδοχείου έχει πρόσβαση σε μια πληθώρα πληροφοριών για τις υπηρεσίες που του προσφέρονται από το ξενοδοχείο όπως Room Service, Accommodation, Facilities κλπ. Επιπλέον μέσα από μια σειρά προεγκατεστημένων links, ο χρήστης αποκτά εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε άλλες πηγές και αρχεία του portal αλλά και σε συνδέσμους που οδηγούν σε διαθέσιμες πληροφορίες από άλλα sites, όπως ειδήσεις, χρηματιστηριακά νέα, μόδα, ηλεκτρονικά καταστήματα μηχανές αναζήτησης, παιχνίδια, chat κλπ.

Για τις ανάγκες του ξενοδοχείου Fenix, η υλοποίηση του έργου θα συνδυάζει ενσύρματο και ασύρματο δίκτυο. Οι πελάτες του ξενοδοχείου θα έχουν πρόσβαση στο Internet από τα 130 δωμάτια και τις 4 σουίτες μέσω ενσύρματου δικτύου, ενώ η πρόσβαση από τους κοινόχρηστους χώρους και τις συνεδριακές αίθουσες θα είναι δυνατή μέσω ασύρματου δικτύου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024