Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΚέρδη παρουσιάζει το MyTravel για τη φετινή χρονιά

Κέρδη παρουσιάζει το MyTravel για τη φετινή χρονιά

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός `MyTravel` παρουσίασε στο διάστημα Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου, λειτουργικά κέρδη ύψους 8,3 εκατ. λιρών, συγκρινόμενα με τις απώλειες ύψους 358,3 εκατ. λιρών, που παρουσίασε πέρσι την αντίστοιχη χρονική περίοδο…

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός `MyTravel` παρουσίασε στο διάστημα Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου, λειτουργικά κέρδη ύψους 8,3 εκατ. λιρών, συγκρινόμενα<...> με τις απώλειες ύψους 358,3 εκατ. λιρών, που παρουσίασε πέρσι την αντίστοιχη χρονική περίοδο.

Τα λειτουργικά αποτελέσματα ανά γεωγραφικό τμήμα, στην περίοδο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου, αποκάλυψαν ότι η Βρετανία είχε απώλειες 59 εκατ. λιρών, ενώ πέρσι είχε 325,4 εκατ., η Νότια Ευρώπη φέτος είχε κέρδη ύψους 46,2 εκατ. λιρών( πέρσι 4 εκατ. λίρες) και η Νότια Αμερική παρουσίασε φέτος κέρδος της τάξης των 14,1 εκατ. λιρών, έναντι 0,1 εκατ. λιρών ζημιών πέρσι.

Ο κ. Peter McHugh, Chief Executive του `MyTravel` δήλωσε σχετικά ότι “αυτά τα αποτελέσματα αντανακλούν τον ερχομό μιας πολύ καλής περιόδου για τις επιχειρήσεις της Νότιας Ευρώπης και της Νότιας Αμερικής”, σημειώνοντας ότι “για τις επιχειρήσεις της Βρετανίας χρειάζεται ακόμη μεγάλη προσπάθεια, ώστε να καταφέρουν να επιστρέψουν στα παλιότερα επίπεδα σταθερούς κερδοφορίας τους”.

Σχετικά με το σχέδιο ανασυγκρότησης, που επιχειρεί το `MyTravel`, ο κ. Peter McHugh δήλωσε ότι “παραμένει αισιόδοξος ότι το σχέδιο θα εφαρμοστεί ως το τέλος του χρόνου, ενώ “οι ενδείξεις που λαμβάνει το `MyTravel` από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας συνηγορούν” κατά τον κ. Peter McHugh “στο γεγονός ότι τελικώς το σχέδιο θα γίνει αποδεκτό.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η αξία της μετοχής του MyTravel χτες το πρωί σκαρφάλωσε από τις 0,25 πένες στις 5,5.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024