Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΑπέφυγε τα δικαστήρια το MyTravel και ήρθε σε συνεννόηση με τους εγγυητές του

Απέφυγε τα δικαστήρια το MyTravel και ήρθε σε συνεννόηση με τους εγγυητές του

Ο βρετανικός τουριστικός οργανισμός `MyTravel` απέφυγε τελικά τα δικαστήρια, αφού επήλθε συμφωνία με τους εγγυητές, σχετικά με το χρέος ύψους 800 εκατ. δολάρια…

Ο βρετανικός τουριστικός οργανισμός `MyTravel` απέφυγε τελικά τα δικαστήρια, αφού επήλθε συμφωνία με τους εγγυητές, σχετικά<...> με το χρέος ύψους 800 εκατ. δολάρια.

Οι εγγυητές αποφάσισαν να αποσύρουν την μήνυση, που είχαν καταθέσει, αφού το `MyTravel` επαναδιατύπωσε κάποια σημεία του σχεδίου αναδόμησης του, που είχε θέσει, προκειμένου να παρατείνει τη λειτουργία του.

Έτσι, μετά τις αλλαγές, στις οποίες προέβη το MyTravel σχετικά με το σχέδιο του, οι εγγυητές θα λάβουν μερίδιο 8% της εταιρίας, καθώς και τους τόκους που τους αναλογούν από την 25η Αυγούστου. Επίσης, το MyTravel αναλαμβάνει να πληρώσει όλα τα νομικά έξοδα, στα οποία είχαν προβεί οι εγγυητές μέχρι τώρα.

Εκπρόσωπος των εγγυητών δήλωσε σχετικά ότι “η επιτροπή μας αποφάσισε να υποστηρίξει την απόφαση του `MyTravel` να προβεί στην υλοποίηση του σχεδίου αναδόμησης του, και για αυτό το λόγο είμαστε ανοιχτοί πλέον σε διάλογο με την εταιρία, ενώ παράλληλα είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, που τα αιτήματα μας ικανοποιήθηκαν από την εταιρία”.

Αξίζει στο σημείο αυτό να τονιστεί ότι τώρα, ύστερα από αυτή τη νέα εξέλιξη στην υπόθεση, το μόνο που απομένει στο MyTravel να κάνει, προκειμένου να εφαρμόσει πλήρως το σχέδιο του, χωρίς προβλήματα, είναι να πάρει την έγκριση των τραπεζών, και των άλλων οικονομικών ιδρυμάτων, που συμμετέχουν στο σχέδιο, καθώς και να συμφωνήσουν και οι υπόλοιποι εγγυητές στις νέες αλλαγές.

Τέλος, εκπρόσωπος του `MyTravel` ανέφερε, σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, ότι “είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, που επήλθε τελικώς συμφωνία και με το εναπομείναν τμήμα πιστωτών της εταιρίας, φτάνοντας ακόμη πιο κοντά κατά αυτό τον τρόπο στην εφαρμογή του σχεδίου μας, το οποίο θα εξασφαλίσει την επιβίωση της εταιρίας μας”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024