Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΔυναμική αναμένεται η φετινή Philoxenia με νέες διεθνείς συμμετοχές

Δυναμική αναμένεται η φετινή Philoxenia με νέες διεθνείς συμμετοχές

Η 19η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, που διοργανώνει η Helexpo υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 2 Νοεμβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, αναμένεται να […]

Η 19η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, που διοργανώνει η Helexpo υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, από τις<...> 30 Οκτωβρίου έως τις 2 Νοεμβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, αναμένεται να είναι το ίδιο μεγάλη, ίδιας δυναμικής και εμβέλειας με τις προηγούμενες διοργανώσεις.

Ήδη, έχει καλυφθεί το 80% των χώρων της Έκθεσης, από το σύνολο σχεδόν των παλαιών εκθετών, ενώ έντονο είναι το ενδιαφέρον και νέων εκθετών να συμμετάσχουν. Στους νέους εκθέτες της φετινής Philoxenia προστίθενται η Κούβα και το Μπαλί ενώ παρούσες με επίσημη κρατική συμμετοχή θα είναι και οι χώρες που παραδοσιακά συμμετέχουν στη διοργάνωση, όπως, η Σερβία, η Πολωνία, η Βουλγαρία, η Τουρκία, η Ταϊλάνδη, η Ισπανία, η Αίγυπτος, η Τυνησία και η Κύπρος.

Παράλληλα, στην έκθεση συμμετέχουν και δεκάδες άλλες χώρες μέσω αντιπροσώπων, ενώ ιδιαίτερα δυναμική θα είναι φέτος και η ελληνική παρουσία με την εκπροσώπηση του συνόλου των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων και των τουριστικών προορισμών της χώρας, των ξενοδοχειακών μονάδων καθώς και των λοιπών επιχειρήσεων που σχετίζονται με τον τουρισμό.

Τιμώμενη χώρα της φετινής 19ης Philoxenia θα είναι η Ρωσία η οποία θα εκπροσωπηθεί από επίσημη κρατική συμμετοχή και εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Η έκθεση, όπως και πέρυσι, κατά τις δύο πρώτες ημέρες της λειτουργίας της θα είναι ανοικτή μόνο για τους εμπορικούς επισκέπτες ενώ τις επόμενες δύο, θα ανοίξει τις πύλες της και στο ευρύ κοινό. Στο πλαίσιό της θα οργανωθούν πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων καθιστώντας την ένα ολοκληρωμένο επικοινωνιακό γεγονός.

Στη διάρκεια της Έκθεσης, ο ΕΟΤ θα πραγματοποιήσει ημερίδα με θέμα “Τουρισμός και διαφήμιση” ενώ ιδιαίτερης σημασίας είναι και η βράβευση των καλύτερων τουριστικών εντύπων των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων της Ελλάδος.

Η Philoxenia με την εμπειρία του διοργανωτή φορέα, και το αναπτυγμένο δίκτυο των διεθνών επαφών της, αποτελεί αναμφισβήτητα σημείο παγκόσμιας τουριστικής αναφοράς, μια μεγάλη εκθεσιακή τουριστική αγορά, παρατηρητήριο των τάσεων και των εξελίξεων της τουριστικής βιομηχανίας, καθώς και forum επιχειρηματικών συναντήσεων και αποφάσεων διεθνούς εμβέλειας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024