Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΗ έκθεση Gulf μετακομίζει σε άλλη χώρα

Η έκθεση Gulf μετακομίζει σε άλλη χώρα

Η διοργανώτρια εταιρία της τουριστικής έκθεσης Gulf, ITE Travel Exhibitions, αποφάσισε να μετακομίζει τον χώρο διεξαγωγής της έκθεσης στην Jeddah της Σαουδικής Αραβίας. Η Gulf θα είναι η πρώτη διεθνής […]

Η διοργανώτρια εταιρία της τουριστικής έκθεσης Gulf, ITE Travel Exhibitions, αποφάσισε να μετακομίζει τον χώρο διεξαγωγής της έκθεσης στην<...> Jeddah της Σαουδικής Αραβίας. Η Gulf θα είναι η πρώτη διεθνής τουριστική έκθεση που διοργανώνεται στην Σαουδική Αραβία.
Ο Διευθυντής της ITE Travel Exhibitions κ. David Hammond δήλωσε ότι 'Έχουμε ήδη εστιάσει την προσοχή μας στην εξειδικευμένη αφορά της των χωρών της βόρειας περιοχής του κόλπου όπως της Σαουδικής Αραβίας, του Κουβέιτ, και του Μπαχρέιν.
Οι χώρες αυτές κατέχουν το 85% των της τουριστικής αγοράς της περιοχής.
Είμαστε ευχαριστημένοι που καταφέραμε να διοργανώσουμε την έκθεση στην καρδιά της αγοράς μας, μια αγορά που είναι από τις πιο υποσχόμενες του κόσμου, με ένα υψηλότατο κατά κεφαλή συνάλλαγμα'.

Η Jeddah που είναι η εμπορική πρωτεύουσα της χώρας, είναι η ιδανική τοποθεσία για να γίνει το 'σπίτι΄ της πλειοψηφίας των τουριστικών επιχειρήσεων της Σαουδικής Αραβίας, συνέχισε ο κ. Hammond. Επιπλέον, η ακτή της Ερυθράς Θάλασσας είναι η περιοχή που παρουσιάζει την μεγαλύτερη αύξηση του εσωτερικού τουρισμού της χώρας και με καλή τουριστική υποδομή. Η Jeddah είναι επίσης βρίσκεται και κοντά στην Μέκκα, την ιερή πόλη.
Ο διευθυντής της Gulf 2000, κ. Roman McCarthy δήλωσε ότι 'πολλοί από τους εκθέτες των δύο προηγούμενων εκθέσεων στο Μπαχρέιν ανέφεραν ότι επιθυμούν να βρίσκονται στην καρδιά της Σαουδικής Αραβίας. Οι περισσότεροι ήταν αναγκασμένοι να στέλνουν αποστολές με πωλητές στην Σαουδική Αραβία γεγονός που θέλει να αντικαταστήσει η έκθεση.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024