Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΚΟΤ: Αμείωτο το ενδιαφέρον βρετανών τουριστών για την Κύπρο

ΚΟΤ: Αμείωτο το ενδιαφέρον βρετανών τουριστών για την Κύπρο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΛΟΝΔΙΝΟ – WTM 2005: Στα φετινά επίπεδα εκτιμάται ότι θα κυμανθούν οι αφίξεις βρετανών τουριστών στην Κύπρο το 2006, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενονα παρουσιαστεί και μικρή αύξηση, […]

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΛΟΝΔΙΝΟ – WTM 2005: Στα φετινά επίπεδα εκτιμάται ότι θα κυμανθούν οι αφίξεις βρετανών τουριστών στην Κύπρο το 2006, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο<...>να παρουσιαστεί και μικρή αύξηση, όπως υποστήριξαν στελέχη του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού – ΚΟΤ, έπειτα από συνάντηση που πραγματοποίησαν στα πλαίσια της World Travel Market, με μεγάλους Tour Operators της Βρετανίας, όπως Thomson, Thomas Cook, First Choice και My Travel.

Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα του `Πολίτη`, στελέχη του ΚΟΤ εκτίμησαν πως παρά την τάση για μείωση του εξερχόμενου τουρισμού από την Αγγλία το 2006, η Κύπρος δεν αναμένεται να επηρεασθεί, καθώς θεωρείται ασφαλής προορισμός. Αντίθετα, πρόσθεσαν “προορισμοί οι οποίοι `κτυπήθηκαν` από τρομοκρατικές επιθέσεις δεν παρουσιάζουν θετικές ενδείξεις για το 2006”.

Σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος του ΚΟΤ, κ. Φώτης Φωτίου, εξέφρασε την αισιοδοξία ότι τα αποτελέσματα και του χρόνου από την αγορά της Αγγλίας θα είναι θετικά για την Κύπρο, ενώ σημείωσε, όπως και τα άλλα στελέχη του ΚΟΤ πως το 2006 θα είναι μια δύσκολη χρονιά, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι “χρειάζεται συλλογική δουλειά και προσπάθεια από όλους τους φορείς για ανάκαμψη του τουρισμού”. Τέλος, να σημειωθεί ότι το 60% των τουριστικών αφίξεων της Κύπρου προέρχονται από την Αγγλία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024