Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣτυλιανίδης: Πυλώνα ενίσχυσης του συνεδριακού τουρισμού μπορεί να αποτελέσει το εκθεσιακό κέντρο Θράκης

Στυλιανίδης: Πυλώνα ενίσχυσης του συνεδριακού τουρισμού μπορεί να αποτελέσει το εκθεσιακό κέντρο Θράκης

“Το εκθεσιακό κέντρο Θράκης μπορεί να αποτελέσει έναν πυλώνα ενίσχυσης του συνεδριακού τουρισμού και να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλοη Θράκη τόσο για τη χώρα μας όσο και για τα Βαλκάνια” ανέφερε […]

“Το εκθεσιακό κέντρο Θράκης μπορεί να αποτελέσει έναν πυλώνα ενίσχυσης του συνεδριακού τουρισμού και να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο<…>η Θράκη τόσο για τη χώρα μας όσο και για τα Βαλκάνια” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, στον χαιρετισμό του κατά τα εγκαίνια της 14ης Πανελλήνιας Εμπορικής Έκθεσης `Θράκη 2005`, η οποία ολοκληρώθηκε χτες, Κυριακή 22 Μαΐου 2005. Ενώ, όπως πρόσθεσε “η έκθεση της Κομοτηνής μπορεί να χαρακτηρισθεί πλέον πανελλήνια, αφού για φέτος κάνει ένα βήμα προς τα εμπρός, συνδυάζοντας ποιότητα και ποσότητα συμμετοχών”.

Από την άλλη, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, κ. Γιώργος Σαλαγκούδης, μιλώντας στα εγκαίνια της έκθεσης τόνισε ότι “προτεραιότητα για τη νέα διακυβέρνηση στην κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή είναι η ανάπτυξη της Περιφέρειας και τέτοιου είδους εκδηλώσεις που προωθούνται από την περιφερειακή πολιτική της Δ.Ε.Θ. νομίζω ότι συμβάλλουν προς αυτή την κατεύθυνση”. Αναφερόμενος στην έκθεση της Κομοτηνής και γενικότερα στις περιφερειακές εκθέσεις ο κ. Σαλαγκούδης επεσήμανε πως πρέπει να αναδειχθούν, και τα ελληνικά προϊόντα να προωθηθούν στην εσωτερική και εξωτερική αγορά”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024