Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΔιεθνείς ΤάσειςΑυξημένη εκτιμάται η φετινή τουριστική κίνηση από την Ιαπωνία

Αυξημένη εκτιμάται η φετινή τουριστική κίνηση από την Ιαπωνία

Αύξηση της τουριστικής κίνησης από την Ιαπωνία σε ποσοστό 10%, αναμένεται φέτος, σε σχέση με πέρσι, που συνολικά επισκέφθηκαν την Ελλάδα 80.000 τουρίστες από τη χώρα αυτή. Όπως μάλιστα ανέφεραν παράγοντες της ιαπωνικής τουριστικής αγοράς στον Υφυπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Αναστάσιο Λιάσκο, που…

Αύξηση της τουριστικής κίνησης από την Ιαπωνία σε ποσοστό 10%, αναμένεται φέτος, σε σχέση με πέρσι,<...>που συνολικά επισκέφθηκαν την Ελλάδα 80.000 τουρίστες από τη χώρα αυτή. Όπως μάλιστα ανέφεραν παράγοντες της ιαπωνικής τουριστικής αγοράς στον Υφυπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Αναστάσιο Λιάσκο, που επισκέφθηκε την Ιαπωνία, στο πλαίσιο της ελληνικής αποστολής για την Έκθεση `Expo`, “στην εξέλιξη αυτή συνέβαλε η επιτυχής διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα και η αναβαθμισμένη εικόνα που παρουσίασε η χώρα στο εξωτερικό”.

Σε Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Υφυπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Λιάσκος, στις 19 Μαΐου στα Γραφεία του ΕΟΤ στο Τόκιο στους κυριότερους εκπροσώπους του Ιαπωνικού τύπου, όπως The Yomiuri Shimbun, daily Yomiuri Newspapers, Travel Journal Inc., αναλύθηκαν οι προοπτικές της τουριστικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, που αφορούν στην απευθείας αεροπορική σύνδεση, στην εκμετάλλευση των τουριστικών ακινήτων στη χώρα μας και στη διαφημιστική εκστρατεία της Ελλάδας στην Ιαπωνία.

Ακόμα, ο κ. Λιάσκος, επισκέφτηκε τα γραφεία του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων της Ιαπωνίας, όπου είχε σύσκεψη με τον πρόεδρο τους κ. Koji Shinmachi και συζήτησαν θέματα, που αφορούν τόσο στην τουριστική συνεργασία για τη διαμόρφωση τουριστικών προϊόντων, όσο και στους τουριστικούς φορείς των δύο χωρών. Ο Υφυπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης ανέπτυξε στον κ. Shinmachi την πρόταση πραγματοποίησης του Ελληνο-ιαπωνικού φόρουμ στο Τόκιο για την υλοποίηση της οποίας δεσμεύτηκε, ότι θα ενισχύσει σημαντικά.

Επίσης, ο Υφυπουργός, στο πλαίσιο της επίσημης κυβερνητικής αποστολής, συμμετείχε στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της ημέρας της Ελλάδας στην Παγκόσμια Έκθεση `Aichi Expo 2005`. Τέλος, σε Συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε στη συμφωνία που επιτεύχθηκε με τον Ιάπωνα ομόλογο του για την πραγματοποίηση του Ελληνο-Ιαπωνικού φόρουμ και στη στενότερη τουριστική συνεργασία, που θα υπάρχει στο εξής ανάμεσα στις δύο χώρες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024