Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΑγγελοπούλου: Το Ελευθέριος Βενιζέλος θα αποτελέσει την βιτρίνα των Ολυμπιακών

Αγγελοπούλου: Το Ελευθέριος Βενιζέλος θα αποτελέσει την βιτρίνα των Ολυμπιακών

“Η Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 έχει ως πρώτη προτεραιότητα της την ασφάλεια. Συνεργαζόμαστε σε αυτό τον τομέα με την Πολιτεία, με ειδικούς και με την Διεθνή Ολυμπιακή […]

"Η Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 έχει ως πρώτη προτεραιότητα της την ασφάλεια<...>. Συνεργαζόμαστε σε αυτό τον τομέα με την Πολιτεία, με ειδικούς και με την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή. Από την στιγμή που θα προκύψουν νέα δεδομένα θα τα ενσωματώσουμε στον επιχειρησιακό σχεδιασμό μας". Αυτά τόνισε η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής "Αθήνα 2004", κ. Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, σχετικά με την ασφάλεια της διοργάνωσης, που βρίσκεται πάλι στο προσκήνιο, μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στις ΗΠΑ.

Παράλληλα, η κ. Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη εξέφρασε τα συλλυπητήριά της προς τον αμερικανικό λαό, ενώ επεσήμανε, πως δημιουργούνται νέα δεδομένα στα θέματα της τρομοκρατίας και της ασφάλειας σε όλο τον κόσμο. Στο μεταξύ, η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και ο γενικός διευθυντής του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών κ. Ματίας Μίτσερλιχ, υπέγραψαν την Παρασκευή, στα Γραφεία της "Αθήνα 2004", μνημόνιο συνεργασίας και συναντίληψης μεταξύ των δύο πλευρών.

"Το διεθνές αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" αποτελεί την μεγαλύτερη πύλη εισόδου – εξόδου της χώρα μας και θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ θα είναι η πρώτη και η τελευταία εντύπωση που θα αφήσει η Ελλάδα στο 2004. Το μνημόνιο συνεργασίας θα εξελιχθεί σ' ένα επιχειρησιακό σχέδιο, για να γίνει με ομαλό και ασφαλή τρόπο η άφιξη και η αναχώρηση των επισκεπτών", υπογράμμισε η κ. Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, αμέσως μετά την υπογραφή του μνημονίου.

Ο κ. Μίτσερλιχ εξέφρασε την πεποίθησή του, ότι το διεθνές αεροδρόμιο θα παίξει αποφασιστικό ρόλο στην επιτυχία των Ολυμπιακών Αγώνων, ενώ ο εντεταλμένος σύμβουλος της "Αθήνα 2004", Σπύρος Καπράλος, επεσήμανε, πως εκτός από το "Ελευθέριος Βενιζέλος" θα χρησιμοποιηθούν και αεροδρόμια της περιφέρειας στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024