Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗμερίδα για τις καινοτομικές τεχνολογίες στον τουρισμό
Η ημερίδα διεξάγεται στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ Αθήνας

Ημερίδα για τις καινοτομικές τεχνολογίες στον τουρισμό

Ημερίδα με θέμα "Καινοτομικές Τεχνολογίες στον Τουρισμό" πραγματοποιείται αύριο, Τρίτη 22 Μαΐου στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ Αθήνας.

Την Τρίτη 22 Μαΐου 2012, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα “Καινοτομικές Τεχνολογίες στον Τουρισμό”, που διοργανώνει το Τμήμα Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Αθήνας.

Μεταξύ των ομιλητών είναι ο Αθανάσιος Νασιόπουλος, Επιστημονικός Υπεύθυνος Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜΟ.Κ.Ε.) ΤΕΙ Αθήνας (“Καινοτομία και Νεανική Επιχειρηματικότητα”), Αγγελική Βαρελά, διευθύντρια Διεύθυνσης Έρευνας Αγοράς και Διαφήμισης του ΕΟΤ (“Στρατηγική Επικοινωνίας του ΕΟΤ στο διαδίκτυο και τα μέσα δικτύωσης με ppt”) και Δημήτρης Λαλούμης, αναπλ. καθηγητής Τ.Τ.Ε., ΣΔΟ, ΤΕΙ Αθήνας, πρόεδρος ΔΡ.Α.Τ.Τ.Ε. (“Επιπτώσεις του Web 2.00 και του Μ-Commerce στον Τουρισμό”. Το συντονισμό της ημερίδας έχει καθηγητής Περικλής Ν. Λύτρας, πρόεδρος Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας Αγ. Κοσμά. Ημερίδα Καινοτομικές Τεχνολογίες στον Τουρισμό – Πρόγραμμα

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024