Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΑύριο ξεκινάει το Σεμινάριο για τον πολιτιστικό τουρισμό στην Κέρκυρα

Αύριο ξεκινάει το Σεμινάριο για τον πολιτιστικό τουρισμό στην Κέρκυρα

Αύριο ξεκινάει τις εργασίες του στην Κέρκυρα το διεθνές σεμινάριο “Ο Πολιτιστικός Τουρισμός στις Βαλκανικές Χώρες” που διοργανώνουν η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων (Π.Ι.Ν.) και η Εταιρία Τουρισμού Ιονίων Νήσων (ΕΤΙΝ), […]

Αύριο ξεκινάει τις εργασίες του στην Κέρκυρα το διεθνές σεμινάριο “Ο Πολιτιστικός Τουρισμός στις Βαλκανικές Χώρες”<...> που διοργανώνουν η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων (Π.Ι.Ν.) και η Εταιρία Τουρισμού Ιονίων Νήσων (ΕΤΙΝ), σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού (WTO) και την υποστήριξη του ΕΟΤ.

ΤΟ σεμινάριο που θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου θα περιλαμβάνει εισηγήσεις από επιστήμονες, παρεμβάσεις και συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, με τη συμμετοχή εκπροσώπων των φορέων πολιτισμού και τουρισμού των βαλκανικών χωρών. Χαιρετισμό θα απευθύνει μεταξύ άλλων ο υπουργός Ανάπτυξης, Ακης Τσοχατζόπουλος.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024