Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΤο 90% των Βρετανών αγνοεί ότι η επόμενη Ολυμπιάδα θα γίνει στην Αθήνα σύμφωνα με Βρετανική δημοσκόπηση

Το 90% των Βρετανών αγνοεί ότι η επόμενη Ολυμπιάδα θα γίνει στην Αθήνα σύμφωνα με Βρετανική δημοσκόπηση

Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση που έγινε στο Λονδίνο το 90% των Βρετανών αγνοεί ότι η επόμενη Ολυμπιάδα θα γίνει στην Αθήνα, γεγονός που δείχνει την ελλιπή διαφήμιση και προβολή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, καταγγέλλει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αδάμ Ρεγκούζας

Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση που έγινε στο Λονδίνο το 90% των Βρετανών αγνοεί ότι η επόμενη Ολυμπιάδα θα γίνει στην Αθήνα<...>, γεγονός που δείχνει την ελλιπή διαφήμιση και προβολή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, καταγγέλλει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αδάμ Ρεγκούζας.

Τη δημοσκόπηση πραγματοποίησε ιδιωτικό γραφείο διαφήμισης και δημοσίων σχέσεων, με το οποίο συνεργάζονται εδώ και αρκετά χρόνια τουριστικοί φορείς του νομού Χαλκιδικής, όπως αναφέρει ο κ. Ρεγκούζας σε σχετική ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, προς τον υπουργό Ανάπτυξης Ακη Τσοχατζόπουλο.

“Το γεγονός αυτό μοιάζει πρωτάκουστο, αλλά είναι συναφές με το έλλειμμα τουριστικής διαφήμισης και προβολής της χώρας από τον αρμόδιο κρατικό φορέα (ΕΟΤ) με ευθύνη βέβαια της Κυβέρνησης. Εύλογα οι φορείς του χώρου (Ένωση Ξενοδόχων Χαλκιδικής κ.λπ.) διερωτώνται ότι τη στιγμή που δεν έχει γίνει ευρέως γνωστή στη Βρετανία (και κατά πάσα πιθανότητα και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες) η διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων, πώς μπορεί να σχεδιαστεί εκ μέρους τους και να επιτευχθεί η προβολή και διαφήμιση της περιοχής τους”, υποστηρίζει ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Με βάση αυτά τα δεδομένα, ζητά να πληροφορηθεί “ποια μέτρα προτίθεται να λάβει η κυβέρνηση άμεσα, έστω και καθυστερημένα, ώστε να προβληθεί αποτελεσματικά και να γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό (ευρωπαϊκό και παγκόσμιο) η διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων 2004 στην Αθήνα”.

Παράλληλα, ερωτά τί έχει να απαντήσει η κυβέρνηση, όσον αφορά στην υστέρηση του προολυμπιακού τουρισμού από την έλλειψη προβολής και διαφήμισης. Τέλος, ζητά ενημέρωση όσον αφορά στον κυβερνητικό σχεδιασμό για την προβολή του μεταολυμπιακού τουρισμού στη χώρα μας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024