Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαRevitUp.direct: Ολιστικό rebranding για το Kyma Suites Beach Hotel
Διαφήμιση

RevitUp.direct: Ολιστικό rebranding για το Kyma Suites Beach Hotel

Μετατρέποντας τους «Lookers» σε «Bookers», το ξενοδοχείο ενίσχυσε την παρουσία του στον ανταγωνιστικό τουριστικό κλάδο της Κρήτης.

H RevitUp.direct ανακοινώνει την συνεργασία της με το Kyma Suites Beach Hotel, ένα ξενοδοχείο πόλης 5 αστέρων στο Ρέθυμνο. Η συνεργασία αυτή οδήγησε σε αξιοσημείωτα επιτεύγματα, με την πρόωρη επίτευξη των εσόδων του 2022 μέσω ενός ολιστικού rebranding.

Μέσα στους πρώτους 8 μήνες της συνεργασίας με την RevitUp, το Kyma Suites υιοθέτησε μια στρατηγική διαδικτυακή παρουσία, αυξάνοντας παγκοσμίως την προβολή του στα κανάλια πώλησης και στις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Μέσω του rebranding του λογότυπου, αλλά και με την σταθερή παρουσία στα social media, η εικόνα του ξενοδοχείου ανανεώθηκε, αντανακλώντας τη γοητεία και την αισθητική που φέρει στην πραγματικότητα.

Ιδιαίτερα αξιοσημείωτη είναι η, για πρώτη φορά, επιτυχημένη υλοποίηση διαφημιστικών καμπανιών στο Meta και στην Google, βοηθώντας το κατάλυμα να γίνει γνωστό, αποφέροντας direct έσοδα. Προσεγγίζοντας νέο κοινό παγκοσμίως και μετατρέποντας τους «Lookers» σε «Bookers», το ξενοδοχείο ενίσχυσε την παρουσία του στον ανταγωνιστικό τουριστικό κλάδο της Κρήτης.

Έως και τον Ιούνιο του 2023, το Kyma Suites οδεύει προοδευτικά προς τους στόχους του για το 2023, ξεπερνώντας ήδη τα κέρδη του 2022 στις αρχές της καλοκαιρινής σεζόν. Μέσω μιας ενισχυμένης διαδικτυακής παρουσίας, το ξενοδοχείο προσελκύει συνεχώς περισσότερο κοινό με σταθερή αύξηση απευθείας κρατήσεων.

Επιπλέον, η RevitUp.direct βρίσκεται στην διαδικασία σχεδιασμού και ανάπτυξης μιας σειράς από νέες ιστοσελίδες για το Kyma Suites Beach Hotel, καθώς και για το Kriti Beach Hotel, υπό την αιγίδα των OK Hotel Group, που έχουν προγραμματιστεί να βγουν live σε λίγους μήνες. Τα τρία νέα websites υπόσχονται να προσφέρουν ποιοτικές εμπειρίες στους χρήστες, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την online παρουσία του καταλύματος.

Οι ιδιοκτήτριες του ξενοδοχείου, Αλεξάνδρα και Ελένη Κοκονά, δήλωσαν τα εξής σχετικά με τη συνεργασία με την RevitUp: «Το Kyma Suites Beach Hotel σημείωσε σημαντική αύξηση σε όλα τα κανάλια, υιοθετώντας την στρατηγική της RevitUp.direct. Έχοντας στενή επαφή με τους συνεργάτες, καταφέραμε να ενισχύσουμε την διαδικτυακή παρουσία του ξενοδοχείου, ενώ, ταυτόχρονα ενδυναμώσαμε την τιμολογιακή τοποθέτηση του καταλύματος. Έτσι, προετοιμαστήκαμε έγκαιρα για τη σεζόν του 2023, θέτοντας το βλέμμα μας σε ένα ολιστικό rebranding όχι μόνο του Kyma αλλά και του ομίλου O.K. Group».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024