Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήRevitUp.direct – Astir Odysseus Kos Resort & Spa: Επέκταση της 10ετους συνεργασίας
Ξενοχοδεία

RevitUp.direct – Astir Odysseus Kos Resort & Spa: Επέκταση της 10ετους συνεργασίας

Οι δύο εταίροι, φέτος γιορτάζουν τη 10η επέτειο μιας αμοιβαία επωφελούς συνεργασίας, που χρονολογείται από το 2013.

Η RevitUp.direct και το ξενοδοχείο Astir Odysseus Kos Resort & Spa στο νησί της Κω. ανανεώνουν την μακρόχρονη συνεργασία τους σε θέματα διαφήμισης και ψηφιακού marketing, αλλά προσθέτουν και ένα ακόμα πυλώνα, αυτόν της διαχείρισης εσόδων.

Οι δύο εταίροι, φέτος γιορτάζουν τη 10η επέτειο μιας αμοιβαία επωφελούς συνεργασίας, που χρονολογείται από το 2013. Έκτοτε, έχουν επιτευχθεί σημαντικά ορόσημα με την ανάπτυξη ενός φιλικού προς τον χρήστη ιστότοπου, μιας συνεπούς παρουσίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μαζί με δυναμικές διαφημιστικές καμπάνιες στο Google και Meta πλατφόρμες.

Ο Άγγελος Σιαφάκας, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της OCCIDENTAL SA, δήλωσε τα εξής σχετικά με την πολυετή συνεργασία RevitUp: «Στο Astir Odysseus Kos Resort & Spa έχουμε εμπιστευτεί την ψηφιακή εικόνα και παρουσία του ξενοδοχείου μας στο RevitUp.direct από το 2013, με στόχο να απευθυνθούμε σε μεμονωμένους επισκέπτες στη διεθνή αγορά. Μετά από μια γόνιμη συνεργασία με τη RevitUp στο Digital Marketing για δέκα συνεχή χρόνια και εκτιμώντας τις προσπάθειες της ομάδας της, είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε μαζί στο επόμενο κεφάλαιο. Η ανάθεση της διαχείρισης εσόδων ήταν προφανώς το επόμενο βήμα σε αυτή τη συνεργασία και ένα βήμα που θα διασφαλίσει ότι η ψηφιακή στρατηγική του ξενοδοχείου θα αντικατοπτρίζει τις σύγχρονες επιταγές – την ολιστική διαχείριση των δεδομένων».

Αφότεροι είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν και να χτίσουν πάνω στην επιτυχία του ξενοδοχείου, διευρύνοντας τους ορίζοντές τους και εντοπίζοντας νέες ευκαιρίες στο ψηφιακό περιβάλλον.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024