Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣυνεργασία RevitUp.direct – Esperas Santorini Hotel: Στο +80% οι direct κρατήσεις του ξενοδοχείου
Ξενοδοχεία

Συνεργασία RevitUp.direct – Esperas Santorini Hotel: Στο +80% οι direct κρατήσεις του ξενοδοχείου

Η αμοιβαία επωφελής συνεργασία έχει αποφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα, οδηγώντας σε κατακόρυφες αυξήσεις σε σημαντικούς Δείκτες Απόδοσης.

Η RevitUp.direct τιμά τη διετή συνεργασία της με το Esperas Santorini Hotel, ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων που βρίσκεται στη γραφική Οία. Κατά τη διάρκεια της συνεργίας, εφαρμόστηκαν καινοτόμες στρατηγικές Digital Marketing και Revenue Management με βάση τα δεδομένα, ώστε να αναβαθμιστεί και να αναδειχτεί το ξενοδοχείο στο ανταγωνιστικό περιβάλλον τουριστικών καταλυμάτων της Σαντορίνης.

Η αμοιβαία επωφελής συνεργασία έχει αποφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα, οδηγώντας σε κατακόρυφες αυξήσεις σε σημαντικούς Δείκτες Απόδοσης.

Αυτή η ανάπτυξη αντανακλάται ποσοτικά στις μετρήσεις των δεδομένων του ξενοδοχείου [2020/2021 vs 2021/2022]. Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες του website αυξήθηκαν κατά 118%, χάρη στην καινούργια ιστοσελίδα του ξενοδοχείου, που σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε απευθείας πάνω στις ανάγκες του καταλύματος με ενσωμάτωση των καναλιών πώλησης.

Ως αποτέλεσμα, τα direct έσοδα από το website αυξήθηκαν κατά 29,30%, πετυχαίνοντας ισορροπία ανάμεσα στην ανταγωνιστική τιμολόγηση και στην κερδοφορία.

Λαμβάνοντας υπόψιν τα παραπάνω, η Μέση Ημερήσια Τιμή Δωματίου (ADR) αυξήθηκε κατά 10,80% με τις Συνολικές Κρατήσεις Διανυκτερεύσεων να αυξάνονται κατά 64,50%, αποδεικνύοντας την δυναμική ξενοδοχείου στους ταξιδιώτες που αναζητούν πολυτελή διαμονή στο νησί της Σαντορίνης.

Συνολικά, οι Direct Κρατήσεις αυξήθηκαν κατά 79,40%, υπογραμμίζοντας την επιτυχία των προσπαθειών της ομάδας του Μάρκετινγκ και των Πωλήσεων για μία απρόσκοπτη εμπειρία κρατήσεων.

Εν κατακλείδι, τα Συνολικά Ψηφιακά Έσοδα αυξήθηκαν κατά 82,30%, επιδεικνύοντας την αποτελεσματικότητα των στοχευμένων καμπανιών και τις βελτιστοποιημένες τιμολογιακές τοποθετήσεις της RevitUp.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024