Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαForum για την Ακτοπλοΐα στις 5 Μαρτίου

Forum για την Ακτοπλοΐα στις 5 Μαρτίου

Οι μεγαλύτεροι φορείς του Ελληνικού Τουρισμού, Ακτοπλοΐας και Επιχειρηματικού Κόσμου διοργανώνουν Forum για την Ακτοπλοΐα, τη Δευτέρα 5 Μαρτίου (Μέγαρο ΟΛΠ, Ακτή Μιαούλη 10, 13.00 – 17.00). Στόχος του Forum […]

Οι μεγαλύτεροι φορείς του Ελληνικού Τουρισμού, Ακτοπλοΐας και Επιχειρηματικού Κόσμου διοργανώνουν Forum για την Ακτοπλοΐα, τη Δευτέρα 5 Μαρτίου (Μέγαρο ΟΛΠ, Ακτή Μιαούλη 10, 13.00 – 17.00). Στόχος του Forum είναι να αποτυπώσει σφαιρικά<...>την τρέχουσα κατάσταση στην Ακτοπλοΐα, τις αλλαγές που έχουν επιφέρει οι πρόσφατες θεσμικές μεταρρυθμίσεις, καθώς και τις μελλοντικές εξελίξεις και προοπτικές της αγοράς ακτοπλοϊκών υπηρεσιών ως μέσου για την Τουριστική Ανάπτυξη.

Ναυτιλία και Τουρισμός αποτελούν τους δύο βασικούς μοχλούς ανάπτυξης, ιδιαίτερα για τις παράκτιες περιοχές της χώρας μας και κυρίως για τα ελληνικά νησιά. Η Ναυτιλία αποτελεί εργαλείο για τον Τουρισμό και ο Τουρισμός μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη της ελληνικής Ναυτιλίας.

Το Forum πραγματοποιείται με την αιγίδα των υπουργείων Εμπορικής Ναυτιλίας, Τουριστικής Ανάπτυξης / Ε.Ο.Τ. και Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής. Η διοργάνωση είναι μια πρωτοβουλία του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ), με την υποστήριξη και συνεργασία της Ένωση Επιχειρήσεων Ακτοπλοΐας (Ε.Ε.Α.) και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (Σ.Ε.Ε.Ν.).
Φέρει επίσης, την επιστημονική υποστήριξη του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Συνδιοργανωτές του Forum είναι οι ακόλουθοι: Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.), Εθνική Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου (ICC-Hellas), Εμπορικό Επιμελητήριο Κυκλάδων, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς (ΕΒΕΠ), Επιμελητηριακός Όμιλος Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (Ε.Ο.Ε.Α.Ν.), Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εργαζομένων στη Ναυτιλία και τον Τουρισμό (ΠΑΣΕΝΤ), Συνομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Ελλάδος (ΣΕΕΔΔΕ), Ένωση Πλοιοκτητών Σκαφών Τουρισμού (ΕΠΕΣΤ), Πανελλήνια Ένωση Ταξιδιωτικών Γραφείων Αερομεταφορών (ΠΕΤΑΓΑ), ΑραβοΕλληνικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Αναπτύξεως, Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο, Ελληνοκαναδικό Εμπορικό Επιμελητήριο, Ελληνοαφρικανικό Κέντρο για την Ανάπτυξη και τον Πολιτισμό, Διεθνές Ινστιτούτο Τουρισμού, Πολιτισμού και Αειφόρου Ανάπτυξης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024