Τελευταία νέα

Comdex 2004: Δημιουργώντας για την OKTABIT

Η Avitech, εταιρία που δραστηριοποιείται στους τομείς της ενοικίασης οπτικοακουστικού εξοπλισμού, υλοποίησε πρόσφατα με μεγάλη επιτυχία την κατασκευή περιπτέρου της ΟΚΤΑΒΙΤ, για την Comdex 2004, που πραγματοποιήθηκε από τις 5 […]

Η Avitech, εταιρία που δραστηριοποιείται στους τομείς της ενοικίασης οπτικοακουστικού εξοπλισμού, υλοποίησε πρόσφατα<...> με μεγάλη επιτυχία την κατασκευή περιπτέρου της ΟΚΤΑΒΙΤ, για την Comdex 2004, που πραγματοποιήθηκε από τις 5 έως τις 7 Νοεμβρίου στο Expo Athens. Η Avitech ανέλαβε το σχεδιασμό και τη κατασκευή του περιπτέρου των προϊόντων AMD της εταιρίας, που είναι και κύριος χορηγός της ομάδας Ferrari Formula One.

Ο συνδυασμός της έξυπνης κατασκευής και του αγωνιστικού της Ferrari μαγνήτισε τους επισκέπτες της έκθεσης με αποκορύφωμα το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που έδειξε στο περίπτερο ο πρέσβης των Η.Π.Α. κ. Tomas Miller.

Ο κ. Παπαγεωργόπουλος, Sales Manager της εταιρίας δήλωσε με το πέρας της έκθεσης ότι “η Avitech για ακόμα μία φορά δημιούργησε και υλοποίησε με γνώμονα τις ιδιαίτερες ανάγκες του πελάτη της. Το έντονο ενδιαφέρον του κόσμου για το περίπτερο μας γεμίζει με αυτοπεποίθηση, αφού αποδεικνύεται πως για ακόμα μία φορά η εμπειρία, η αμεσότητα και η δημιουργικότητά μας, εξασφαλίζουν την επιτυχία σε ό,τι κάνουμε”.

Είναι άξιο αναφοράς το γεγονός πως το περίπτερο σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε έτσι ώστε να αναδείξει το αγωνιστικό της Ferrari F1, που η ΟΚΤΑΒΙΤ έφερε στην Ελλάδα για την έκθεση, δίνοντας έμφαση στη δυναμική των προϊόντων AMD. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιήθηκαν:

  • για τη δομή του περιπτέρου, τράσες και ειδικά υπερυψωμένο πάτωμα για τη στήριξη του αυτοκινήτου,
  • για το σωστό φωτισμό του περιπτέρου, της Ferrari και της σήμανσης, συνδυασμός θεατρικού και ρομποτικού φωτισμού,
  • και τέλος αριθμός από plasma monitors για την προβολή των μηνυμάτων της εταιρίας.

Τέλος, να υπενθυμιστεί ότι η Avitech είναι μια εταιρία που αναλαμβάνει ολοκληρωτικά τον σχεδιασμό και την κατασκευή σκηνικών, τον τεχνολογικό εξοπλισμό και την τεχνική υποστήριξη εταιριών, που λαμβάνουν μέρος σε διεθνή συνέδρια και εταιρικές παρουσιάσεις.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024