Τελευταία νέα

Η Avitech δημιουργεί για το Swatch Group Hellas

Με μεγάλη επιτυχία η Avitech πραγματοποίησε πρόσφατα στο ξενοδοχείο Caravel το `Retailers Network Meeting` για το Swatch Group Hellas. Η Avitech ανέλαβε την υλοποίηση της εκδήλωσης, καθώς και την επιμέλεια, […]

Με μεγάλη επιτυχία η Avitech πραγματοποίησε πρόσφατα στο ξενοδοχείο Caravel το `Retailers Network Meeting` για το<...> Swatch Group Hellas. Η Avitech ανέλαβε την υλοποίηση της εκδήλωσης, καθώς και την επιμέλεια, τη σχεδίαση και την εφαρμογή του μικρού εκθεσιακού χώρου, που λειτούργησε ταυτόχρονα σε παραπλήσια αίθουσα του ξενοδοχείου.

Ο κ. Δημήτρης Μακράκης, Branch Μanager της Avitech δήλωσε χαρακτηριστικά ότι “η δημιουργικότητα, η ευελιξία και η πολυετής εμπειρία μας, σε συνδυασμό με τις πολύπλευρες υπηρεσίες που παρέχουμε, είχαν ως αποτέλεσμα την απόλυτη επιτυχία της εκδήλωσης, καθώς και την καθολική κάλυψη των ιδιαίτερων αναγκών του πελάτη μας.

Πιο αναλυτικά, για τον εκθεσιακό χώρο που λειτούργησε ταυτόχρονα με την εκδήλωση, η Avitech ανέλαβε επιτυχώς το σχεδιασμό, την επιμέλεια και την υλοποίηση του. Η εταιρία χρησιμοποιώντας άνω των 650 τ.μ. εκτυπώσεων υψηλής ποιότητας κατασκεύασε 12 περίπτερα, στα οποία φιλοξενήθηκαν όλες οι μάρκες των προϊόντων, που ανήκουν στο Swatch Group Hellas. Τέλος, για το `Retailers Network Meeting`, η Avitech είχε την ευθύνη για τη κατασκευή σκηνικού, την εγκατάσταση οπτικοακουστικού εξοπλισμού, καθώς και για τη σήμανση του χώρου.

Τέλος, να υπενθυμιστεί ότι η Avitech είναι μια εταιρία που αναλαμβάνει ολοκληρωτικά τον σχεδιασμό και την κατασκευή σκηνικών, τον τεχνολογικό εξοπλισμό και την τεχνική υποστήριξη εταιριών, που λαμβάνουν μέρος σε διεθνή συνέδρια και εταιρικές παρουσιάσεις.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024