Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνGlobe Protection: Η τεχνολογία στην υπηρεσία της ασφάλειας

Globe Protection: Η τεχνολογία στην υπηρεσία της ασφάλειας

Στις τελευταίες εξελίξεις στα συστήματα ασφαλείας, που επιτρέπουν στον επιχειρηματία ή στον ιδιώτη να έχει κυριολεκτικά στα χέρια του ανά πάσα στιγμή τον έλεγχο του χώρου του από οποιοδήποτε σημείο […]

Στις τελευταίες εξελίξεις στα συστήματα ασφαλείας, που επιτρέπουν στον επιχειρηματία ή στον ιδιώτη να έχει κυριολεκτικά<...> στα χέρια του ανά πάσα στιγμή τον έλεγχο του χώρου του από οποιοδήποτε σημείο της γης, αναφέρθηκε ο κ. Κωνσταντίνος Πολυδωρόπουλος, γενικός διευθυντής της Globe Protection.

“Στο ξενοδοχείο οι εφαρμογές αυτές είναι πολύ εξυπηρετικές, μπορεί ο υπεύθυνος να παρακολουθεί τα bungalows, να ρυθμίζει τα φώτα, τον κλιματισμός, και βέβαια να επιτηρεί την ασφάλεια”, πρόσθεσε ο κ. Πολυδωρόπουλος.

Το νέο αυτό σύστημα στηρίζει την λειτουργία του στις εφαρμογές των Video Communication Systems, μέσω Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, σε συνδυασμό με κάμερες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, που έχουν τοποθετηθεί στα σημεία ελέγχου. Ο ελεγκτής του χώρου έχει πρόσβαση στο σύστημα που λειτουργεί και ως σύστημα συναγερμού, από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο.

Το σύστημα αυτό που αποτελεί ένα multimedia modem είναι σχεδιασμένο με δυνατότητα αμφίδρομης μεταφοράς εικόνας και ήχου μέσω τηλεφωνικών γραμμών, όλων των τύπων όπως ISDN, PSTN, GSM), με on board isdn interface. Επιπλέον, διαθέτει πρωτόκολλα επικοινωνίας H. 320.H261 και G.711/722/728 για άμεση επικοινωνία με εικονοτηλέφωνο.

Η εφαρμογή του μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο ή γραφείο ακόμα και αν υπάρχουν απομακρυσμένοι χώροι. “Με το σύστημα αυτό που έχει ήχο, εικόνα και πρόσβαση από το Internet, γίνεται καταγραφή όλο το 24ώρο, τόνισε ο κ. Πολυδωρόπουλος. Η τοποθέτηση του συστήματος είναι εύκολη, δεν χρειάζεται κάποιο είδος συντήρησης και μπορεί να λειτουργεί ακόμα και σε περίπτωση διακοπής του ρεύματος, με μπαταρίες.

Πρέπει να τονίσουμε ότι το σύστημα αυτό παρέχει απλότητα, χρηστικότητα, και ασφάλεια.

“Η ασφάλεια, και μάλιστα η πρόληψη, ιδίως στον τουριστικό κλάδο, είναι επιβεβλημένη, διότι οι επιπτώσεις των αρνητικών γεγονότων είναι μακροπρόθεσμες και πολύ σοβαρές”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πολυδωρόπουλος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024