Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΝέο στέλεχος στο τμήμα ταξιδιών αναψυχής της TUI Hellas

Νέο στέλεχος στο τμήμα ταξιδιών αναψυχής της TUI Hellas

Τη συνεργασία της με την κυρία Σοφία Κωνσταντιδέλη ανακοίνωσε πρόσφατα η ΤUI Hellas, η οποία θα κατέχει πλέον τη θέση του Leisure Productand Planning Manager στο τμήμα ταξιδιών αναψυχής της […]

Τη συνεργασία της με την κυρία Σοφία Κωνσταντιδέλη ανακοίνωσε πρόσφατα η ΤUI Hellas, η οποία θα κατέχει πλέον τη θέση του Leisure Product<...>and Planning Manager στο τμήμα ταξιδιών αναψυχής της εταιρίας.

Η κ. Σοφία Κωνσταντιδέλη, κατείχε σημαντικές θέσεις σε μεγάλα ταξιδιωτικά γραφεία ως FIT Manager, με εξειδίκευση στο σχεδιασμό, την οργάνωση και προώθηση τουριστικών πακέτων σε όλο τον κόσμο. Είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου της Γενεύης, ενώ έχει ολοκληρώσει προγράμματα μετεκπαίδευσης στον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τμήμα ταξιδιών αναψυχής της TUI Ηellas ειδικεύεται σε οργανωμένες εκδρομές στο εξωτερικό, διακοπές στην Ελλάδα, κρουαζιέρες και ειδικά πακέτα για μεμονωμένους σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα, μόλις τώρα ξεκίνησε τη λειτουργία του ένα νέο υποκατάστημα της TUI, στην πλατεία Κοτζιά, το οποίο θα παρέχει όλες τις ταξιδιωτικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά με ιδιαίτερη έμφαση στα γαμήλια ταξίδια.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024