Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΝέο τμήμα Marketing και Επικοινωνίας στην TUI Hellas

Νέο τμήμα Marketing και Επικοινωνίας στην TUI Hellas

Τμήμα Marketing και επικοινωνίας ίδρυσε πρόσφατα η ΤUI Hellas, με επικεφαλή την κ. Μαρία Παπάζογλου, στέλεχος της τουριστικής βιομηχανίας,η οποία θα είναι υπεύθυνη για τον στρατηγικό σχεδιασμό και την εκτέλεση […]

Τμήμα Marketing και επικοινωνίας ίδρυσε πρόσφατα η ΤUI Hellas, με επικεφαλή την κ. Μαρία Παπάζογλου, στέλεχος της τουριστικής βιομηχανίας,<...>η οποία θα είναι υπεύθυνη για τον στρατηγικό σχεδιασμό και την εκτέλεση προγραμμάτων προώθησης και επικοινωνίας του ομίλου στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα, για το τμήμα ταξιδιών αναψυχής, για το τμήμα επαγγελματικών ταξιδιών, συνεδρίων, incentives, διοργάνωσης εκδηλώσεων, καθώς και για τον εισερχόμενο τουρισμό.

Η κ. Μαρία Παπάζογλου, κατείχε διευθυντικές θέσεις σε Πωλήσεις, Marketing και Δημόσιες Σχέσεις σε πολυεθνικές τουριστικές εταιρίες και Οργανισμούς. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιώς, ενώ έχει ολοκληρώσει προγράμματα μετεκπαίδευσης στην Διεθνή Οικονομία, το Marketing και τις Δημόσιες Σχέσεις. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, κ. Νίκος Παπαθανάσης, τόνισε σε δηλώσεις του ότι “ιδιαίτερη σημασία θα δοθεί στη δημιουργία μιας νέας και ανανεωμένης εικόνας της ΤUI στην ελληνική αγορά, μέσα από καινοτόμες ενέργειες που ταιριάζουν απόλυτα στη φιλοσοφία της εταιρίας”.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος ότι η TUI Ηellas διακινεί κάθε χρόνο 1.400.000 ξένους τουρίστες στην Ελλάδα, γεγονός που την καθιστά τον σημαντικότερο tour operator εισερχόμενου τουρισμού, αλλά έχει ισχυροποιηθεί ιδιαίτερα και στα επαγγελματικά ταξίδια, τη διοργάνωση συνεδρίων και incentives, κατέχοντας μεγάλους εταιρικούς λογαριασμούς, του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα. Παράλληλα, διοργανώνει ταξίδια αναψυχής για μεμονωμένους πελάτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, παρέχει υπηρεσίες επίγειας εξυπηρέτησης αεροπορικών εταιριών, καθώς και ναυτιλιακή εταιρία πλοίων αναψυχής.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024