Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΟ Thomas Cook εξαγοράζει την τουρκική Oger Tours
Το κόστος της εξαγοράς ανέρχεται σε 30 εκατ. ευρώ

Ο Thomas Cook εξαγοράζει την τουρκική Oger Tours

O επιχειρηματικός όμιλος Thomas Cook Group θα προχωρήσει στην εξαγορά του συνολικού πακέτου μετοχών του εξειδικευμένου Tour Operator για την Τουρκία Oger Tours GmbH, με έδρα τη Γερμανία, έναντι 30 […]

O επιχειρηματικός όμιλος Thomas Cook Group θα προχωρήσει στην εξαγορά του συνολικού πακέτου<...> μετοχών του εξειδικευμένου Tour Operator για την Τουρκία Oger Tours GmbH, με έδρα τη Γερμανία, έναντι 30 εκατ. ευρώ.

Η διαδικασία πώλησης θα ολοκληρωθεί μετά την έκδοση της απαραίτητης έγκρισης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, προκειμένου να διαφυλαχθεί ο ανταγωνισμός της τουριστικής αγοράς.

Το όνομα Oger Tours θα συνεχίσει να υφίσταται, όπως επίσης και τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας στο Αμβούργο. O CEO της Thomas Cook κ. Manny Fontenla – Novoa ανακοίνωσε ότι η εξαγορά αυτή θα ενδυναμώσει την παρουσία της εταιρίας στην Τουρκική αγορά, μιας περιοχής με μεγάλη στρατηγική σημασία για όλες τις αγορές της Ευρώπης.

Ο ιδρυτής της Oger Tours κ. Vural Oger δήλωσε ότι η εταιρία του μαζί με την Thomas Cook θα συνεργασθούν με κοινό στόχο την τουριστική ανάπτυξη της Τουρκίας, κάνοντας τη χώρα ισχυρό τουριστικό προορισμό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024