Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣτις ηλεκτρονικές πωλήσεις στοχεύει ο Thomas Cook

Στις ηλεκτρονικές πωλήσεις στοχεύει ο Thomas Cook

Τις επενδύσεις του στις ηλεκτρονικές πωλήσεις, όσον αφορά στην ευρωπαϊκή αγορά, αυξάνει ο γερμανός tour operator Thomas Cook, προκειμένου να αντεπεξέλθει αποτελεσματικότερα στις νέες απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού. Την περασμένη […]

Τις επενδύσεις του στις ηλεκτρονικές πωλήσεις, όσον αφορά στην ευρωπαϊκή αγορά, αυξάνει ο γερμανός tour operator Thomas Cook<...>, προκειμένου να αντεπεξέλθει αποτελεσματικότερα στις νέες απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού.

Την περασμένη χρονιά τα συνολικά έσοδα του Thomas Cook από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες, που προσφέρει, ξεπέρασαν τα 500 εκατ. ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών μέσω των τηλεφωνικών κέντρων και των πωλήσεων μέσω της τηλεόρασης, τα οποία αντιστοιχούν στο 7% των συνολικών πωλήσεων της εταιρίας.

Στην Βρετανία, μάλιστα, ένας tour operator (`flexibletrips.com`) λάνσαρε ηλεκτρονικά πακέτα μεμονωμένων ταξιδίων, στα οποία όμως περιλαμβάνονταν αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή σε ξενοδοχείο και μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο. Έτσι, και το γραφείο του Thomas Cook στη Βρετανία αναγκάστηκε να φτιάξει μια ειδικευμένη ηλεκτρονική υπηρεσία απευθείας πωλήσεων (`cruisesdirect2u` / `honeymoondirect2u`), προκειμένου να ικανοποιήσει την ανάγκη του καταναλωτικού κοινού, που επιθυμεί να κάνει κάποια κράτηση ηλεκτρονικά.

Στη Γερμανία, τώρα, τα οκτώ διαφορετικά websites του Thomas Cook αύξησαν τις πωλήσεις τους κατά 80%, με αποτέλεσμα τα έσοδα τους να αγγίξουν τα 74 εκατ. ευρώ, πέρσι, ενώ παρόμοια αύξηση εκτιμάται ότι θα εμφανίσουν και φέτος.

Σχετικά με το άνοιγμα του γραφείου στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων, ο CEO του Thomas Cook κ. Wolfgang Beeser δήλωσε ότι “είναι ένας τομέας πωλήσεων που βλέπουμε να έχει καλές προοπτικές ανάπτυξης και να χαίρει άμεσης ανταπόκρισης από το καταναλωτικό κοινό. Εξάλλου, η ευρεία διάδοση του ονόματος μας, σε συνδυασμό με τα πολλά γραφεία μας σε όλη την Ευρώπη, η συνεργασία μας με μεγάλα ξενοδοχεία σε καλές τοποθεσίες, οι διάσημοι προορισμοί και η εμπειρία μας στα ταξίδια αναψυχής, είναι ευρέως γνωστά και για αυτό αισιοδοξούμε ότι το καταναλωτικό κοινό θα ανταποκριθεί εξίσου άμεσα και με μεγάλη χαρά στις ηλεκτρονικές πωλήσεις μας”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024