Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΝέας γενεάς περιηγήσεις από το Hop In

Νέας γενεάς περιηγήσεις από το Hop In

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η νέα μπροσούρα του Hop In η οποία προτείνει συνδυασμούς δυνατοτήτων. Τα smart packages προτείνουν στους τουρίστες 3 συνδυασμούς εκδρομών ώστε να αξιοποιήσουν όσο το δυνατό καλύτερα τον […]

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η νέα μπροσούρα του Hop In<.> η οποία προτείνει συνδυασμούς<...> δυνατοτήτων. Τα smart packages προτείνουν στους τουρίστες 3 συνδυασμούς εκδρομών ώστε να αξιοποιήσουν όσο το δυνατό καλύτερα τον ελεύθερο χρόνο που διαθέτουν.
Ο πρώτος συνδυασμός είναι ο γύρος της Αθήνας με επίσκεψη στην ακρόπολη και γεύμα, Αθήνα και Πειραιάς για νυκτερινή διασκέδαση και τέλος επίσκεψη στο Σούνιο για κολύμπι.
Ο δεύτερος συνδυασμός προτείνει γύρο της Αθήνας με επίσκεψη στην Ακρόπολη, Σούνιο για κολύμπι, και μια μέρα επίσκεψη στους Δελφούς και την Αράχοβα, ή στις Μυκήνες και την Επίδαυρο.
Ο τρίτος συνδυασμός περιλαμβάνει τον γύρο της Αθήνας με επίσκεψη στην Ακρόπολη, το Σούνιο για κολύμπι, ημερήσια κρουαζιέρα στα νησιά Αίγινα, Πόρο, Ύδρα, και μια μέρα επίσκεψη στους Δελφούς και την Αράχοβα, ή στις Μυκήνες και την Επίδαυρο.
Οι παραπάνω συνδυασμοί προσφέρονται σε ειδικές τιμές.
Επίσης στην μπροσούρα παρουσιάζονται εκτός από τις γνωστές εκδρομές του Hop In και οι νέες προτάσεις του, όπως το "Athens Elegant Dinner" που έπειτα από μια νυκτερινή βόλτα στην Αθήνα ο πελάτης μπορεί να απολαύσει το δείπνο του στον εστιατόριο Διόνυσος. Το πρόγραμμα γίνεται κάθε Τρίτη, Πέμπτη, και Σάββατο και διαρκεί 4 ώρες. Επίσης, παρουσιάζεται το "Cape Sounion with fresh seafood dinner" το οποίο διαρκεί 4 ώρες και γίνεται κάθε Δευτέρα, Τέταρτη, και Παρασκευή. Η επόμενη πρόταση είναι "Cape Sounion with free time for swimming" που διαρκεί και αυτό 4 ώρες και γίνεται τις ίδιες μέρες.
Οι επόμενες δύο προτάσεις είναι ημερήσιες εκδρομές στην Αράχοβα και τους Δελφούς όπως επίσης στις Μυκήνες και στην Επίδαυρο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εκδρομές του Hop In έχουν επιλεχθεί από το CNN και προτείνονται από τον ταξιδιωτικό του κόμβο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024