Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΣτην ομάδα του Hop in Sightseeing και ο Γιάννης Κασαπίδης

Στην ομάδα του Hop in Sightseeing και ο Γιάννης Κασαπίδης

Συνεργάτης-Σύμβουλος του γραφείου “Hop in Sightseeing” είναι πλέον ο κ. Γιάννης Κασαπίδης – ο εκ των ιδρυτών της G.O. Tours – με 40 χρόνια και πλέον εμπειρία στον τουρισμό και […]

Συνεργάτης-Σύμβουλος του γραφείου “Hop in Sightseeing” είναι πλέον ο κ. Γιάννης Κασαπίδης – ο εκ των ιδρυτών της G.O. Tours – με 40 χρόνια και πλέον εμπειρία στον τουρισμό και ειδικά<...>στα organized tours.

“Στηριζόμενοι στην πολυετή εμπειρία του κ. Κασαπίδη, πιστεύουμε ότι το “Hop in Sightseeing” θα μπορέσει να προσφέρει ακόμα καλύτερες υπηρεσίες στην τουριστική αγορά, ανοίγοντας νέους ορίζοντες. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη νέων υπηρεσιών και νέων εκδρομών που λείπουν από την αγορά και από το πρόγραμμα του Hop in Sightseeing” σχολίασε σχετικά ο κ. Μάνος Τασσόπουλος, πρόεδρος της Hop in Sightseeing S.A.

Οι εκδρομές Hop in Sightseeing είναι στη διάθεση κάθε επισκέπτη, που θέλει να ξεναγηθεί στις ιστορικές ομορφιές της Αθήνας. Στο πρόγραμμα του περιλαμβάνονται ποικίλες εκδρομές για όλα τα γούστα, όπως ξενάγηση στην Αθήνα με επίσκεψη στην Ακρόπολη που συνεχίζεται με φαγητό στην Πλάκα ή επίσκεψη στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, νυχτερινός γύρος της Αθήνας με δείπνο σε παραδοσιακή ταβέρνα με φολκλορικούς χορούς και τραγούδια, εκδρομές στους Δελφούς και την Αράχωβα, αλλά και στην Αργολίδα με επίσκεψη του αρχαιολογικού χώρου των Μυκηνών, του Ναυπλίου, και του αρχαίου θεάτρου της Επιδαύρου.

Επίσης, προσφέρει ευέλικτα προγράμματα περιήγησης νησιών (Greek island tour packages) δύο, τριών ή και περισσότερων ημερών, για Μύκονο, Σαντορίνη, Νάξο και Πάρο, περιλαμβάνοντας τα “πάντα” -εκτός φαγητού-, στη νοοτροπία του door to door service.

Παράλληλα, στο πρόγραμμα του Hop in Sightseeing μπορεί να βρει κανείς και μονοήμερη κρουαζιέρα με φαγητό και διασκέδαση στην Αίγινα – Πόρο και Ύδρα, αλλά και τη μοναδική πανοραμική βόλτα πάνω από την Αθήνα με ελικόπτερο, που εδώ και χρόνια πρώτο δημιούργησε και περιέλαβε μέσα στις προσφερόμενες τουριστικές υπηρεσίες του.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024