Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΠρώτη φορά σε τουριστική έκθεση το Hop in SIGHTSEEING S.A.
City Break

Πρώτη φορά σε τουριστική έκθεση το Hop in SIGHTSEEING S.A.

Με στόχο την παρουσίαση των δυνατοτήτων που έχει ο επισκέπτης της Αθήνας για να γνωρίσει καλύτερα τα αξιοθέατα και την πόλη, η εταιρία Hop in SIGHTSEEING S.A. αποφάσισε για πρώτη […]

Με στόχο την παρουσίαση των δυνατοτήτων που έχει ο επισκέπτης της Αθήνας για να γνωρίσει καλύτερα τα αξιοθέατα και την πόλη, η εταιρία Hop in SIGHTSEEING S.A. αποφάσισε για πρώτη φορά να λάβει μέρος ως εκθέτης σε τουριστική έκθεση. Έτσι,<...>η Hop In θα βρίσκεται με ένα ωραίο και κεντρικό περίπτερο στην τουριστική έκθεση “City Break Athens 2007”, που γίνεται από τις 11-13 Ιουνίου στο Φαληρικό Δέλτα.

«Το Hop in λαμβάνει μέρος στην έκθεση ως ένα ολοκληρωμένο τουριστικό προϊόν της Αθήνας ιδανικό για κάθε επισκέπτη της πόλης. Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε τη δουλειά μας και τις καινοτομίες που προσφέρουμε στην αγορά εδώ και 15 χρόνια», τόνισε ο κ. Μάνος Τασσόπουλος, πρόεδρος της Hop in SIGHTSEEING S.A.

Μεταξύ των δυνατοτήτων που έχει ο επισκέπτης για να γνωρίσει τα αξιοθέατα της Αθήνας, το Hop In προσφέρει και περιήγηση με Ελικόπτερο! Έτσι οι τουρίστες μπορούν να δουν την Ακρόπολη, το Λυκαβηττό, και όλη την Αθήνα από ύψος 800 μέτρων. Επίσης, και κατά το κλασσικό city tour της Αθήνας ο επισκέπτης μπορεί να σταματήσει σε πολλά σημεία μεγάλου ενδιαφέροντος και να τραβήξει φωτογραφίες, όπως το Καλλιμάρμαρο, το Σύνταγμα με την αλλαγή της φρουράς, ακόμα και στην Πανεπιστημίου για να θαυμάσει το Πανεπιστήμιο, την Ακαδημία, και τη Βιβλιοθήκη. Βέβαια ακριβώς επειδή υπάρχουν αυτές οι στάσεις το city tour του Hop In κρατά περισσότερο φθάνοντας τη μιάμιση ώρα.

«Με τη διαφορετική αυτή άποψη μας για το city tour πιστεύουμε ότι πετυχαίνουμε το στόχο της καλύτερης και πληρέστερης παρουσίασης της Αθήνας, αλλά και της μέγιστης εξυπηρέτησης του πελάτη, που του δίνεται η δυνατότητα όχι μόνο να ρίξει μια ματιά στα αξιοθέατα αλλά να τα φωτογραφίσει και να τα θαυμάσει για λίγο περισσότερο χρόνο και από πιο κοντά. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι μετά την Ακρόπολη και στη διαδρομή για το Αρχαιολογικό Μουσείο, υπάρχει ενημέρωση από ξεναγό για να τα ευρήματα του και τη μεγάλη τους σημασία», εξήγησε ο κ. Τασσόπουλος.

Επιμένοντας πάντα στο πληρέστερο service προς τον πελάτη το Hop in προσφέρει το “Athens By Night” – νυκτερινό γύρο στα αξιοθέατα, με σκοπό οι πελάτες να απολαύσουν τα μνημεία της Αθήνας φωταγωγημένα και στη συνέχεια προσφέρει δείπνο με φολκλορικούς χορούς και τραγούδια σε παραδοσιακή ταβέρνα.

Στα πλαίσια της ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης, η Hop In προσφέρει και tour στους Δελφούς και στην Αργολίδα, αλλά και στην Σαντορίνη και τη Μύκονο. «Τα διήμερα tour μας στην Σαντορίνη και τη Μύκονο είναι πλήρως οργανωμένα από τη παραλαβή του πελάτη μέχρι και την επιστροφή του στο σημείο της διαμονής του», ανέφερε ο κ. Τασσόπουλος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024