Τελευταία νέα
Ακυρώσεις στις κρατήσεις λόγω των προβλημάτων στην μετακίνηση των τουριστών

"Πεδίο μάχης" η Αθήνα

Εκτεταμένες οι ζημιές στους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας, καθώς και καταστήματα και κεντρικά ξενοδοχεία.

Εκτεταμένες είναι οι φθορές σε δημόσιες υποδομές, πεζοδρόμια, στάσεις λεωφορείων, τράπεζες και εμπορικά καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας. Πυρπολήθηκε εκ νέου το φυλάκιο της προεδρικής φρουράς στο μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη, ενώ κουκουλοφόροι χρησιμοποιώντας σφυριά “ξήλωσαν” μάρμαρα μπροστά στη Βουλή, τα ξενοδοχεία και την πλατεία Συντάγματος.

Αργά το απόγευμα οι κεντρικότεροι δρόμοι της πρωτεύουσας ήταν καλυμμένοι από κομμάτια μάρμαρο και από την κίτρινη σκόνη των δακρυγόνων. Οι τόνοι σκουπιδιών επιβάρυναν την ατμόσφαιρα, καθώς λειτούργησαν ως καύσιμη ύλη στις οδούς Σταδίου, Πανεπιστημίου, Ακαδημίας, Σόλωνος και στα Εξάρχεια. Αργά χθες το βράδυ ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γ. Καμίνης ήρθε σε συμφωνία με τους εργαζόμενους στην καθαριότητα, προκειμένου να καθαρίσουν το κέντρο.

Νέο πλήγμα για τον ελληνικό τουρισμό
Νέο πλήγμα δέχθηκε ο τουριστικός κλάδος σύμφωνα με την “Καθημερινή”, καθώς οι ξενοδόχοι κάνουν λόγο για ακυρώσεις κρατήσεων από ξένους τουρίστες για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου, τόσο στην Αθήνα όσο και στην περιφέρεια. Βασική αιτία των ακυρώσεων είναι τα προβλήματα στην μετακίνηση των τουριστών που προκάλεσαν οι απεργίες κυρίως στον κλάδο των μεταφορών. Οι εικόνες με τους τουρίστες να υποχρεώνονται σε πορεία μαζί με τις αποσκευές τους να έκαναν τον γύρο του κόσμου.

Δυσφήμηση για τον ελληνικό τουρισμό προκάλεσαν και οι ακυρώσεις διεθνών πτήσεων εξαιτίας των απεργιακών κινητοποιήσεων των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024