Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίH Αππία Οδός υποψήφια για τη λίστα Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομίας της UNESCO
Ιταλία

H Αππία Οδός υποψήφια για τη λίστα Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομίας της UNESCO

Η Αππία οδός διεκδικεί μια θέση στη λίστα της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομίας της UNESCO.

Η DMO Latium Experience, μια μικτή δημόσιο-ιδιωτική ένωση για την προώθηση των τουριστικών ροών 12 Δήμων του Λατίου, της ιταλικής περιοχής με ηγέτη τη Ρώμη, ανακοίνωσε ότι ένα από τα σημαντικά χαρακτηριστικά της περιοχής της, η Ευρωπαϊκή Οδός Αππία, που εκτείνεται περίπου 240 χιλιόμετρα από τη Ρώμη στη Γαέτα, μαι τόσο γραφική διαδρομή που στα αρχαία χρόνια είχε τον τίτλο της Regina Viarum (βασίλισσα των δρόμων) ταξινομήθηκε φέτος από το National Geographic ανάμεσα στους πέντε κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς του πλανήτη, και είναι επίσημα υποψήφια για να μπει στο κατάλογο με τις Παγκόσμιες Πολιτιστικές Κληρονομιές της UNESCO.

Η επίσκεψη της UNESCO πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, με λεπτομερή επίσκεψη σε όλες τις ενότητες που εξετάζονται, συμπεριλαμβανομένων των 13 Δήμων της Επαρχίας της Λατίνα, από βόρεια σε νότια, καθώς και άλλων στην περιοχή του Λατίου. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή και την ενεργή υποστήριξη του Δημάρχου της Μητροπολιτικής Πόλης της Ρώμης, του Προέδρου της Επαρχίας της Λατίνα, και όλων των Δημάρχων των σχετικών δήμων, όπως επίσης και άλλων τοπικών αρχών. Το αποτέλεσμα αναμένεται μέχρι τον Φεβρουάριο του 2024.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024