Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςH allCruises.gr παρουσιάζει το κρουαζιερόπλοιο Nieuw Statendam στον Πειραιά
Κρουαζιέρες

H allCruises.gr παρουσιάζει το κρουαζιερόπλοιο Nieuw Statendam στον Πειραιά

Η allCruises.gr παρουσίασε το κρουαζιερόπλοιο “Nieuw Statendam” της Holland America Line στον Πειραιά. Ταξιδιωτικοί επαγγελματίες και πελάτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το πλοίο και τα δρομολόγια του από τον Πειραιά για το 2024. Η εταιρία Holland America Line προσφέρει πολυτέλεια και κρουαζιέρες σε παγκόσμια κλίμακα.

Ταξιδιωτικοί πράκτορες, συνεργάτες και πελάτες κρουαζιέρας από όλη την Ελλάδα επισκέφτηκαν το περασμένο Σάββατο το κρουαζιερόπλοιο Nieuw Statendam της εταιρείας Holland America Line καλεσμένοι της allCruises.gr με σκοπό να γνωρίσουν το πλοίο και να ημερωθούν για τα δρομολόγια του από τον Πειραιά αλλά και την εμπειρία της κρουαζιέρας με την Holland America Line.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι ιδρυτές και ιδιοκτήτες της allCruises.gr Ελένη Τρέσσου και Μιχάλης Παναγιωτακόπουλος παρουσίασαν το φετινό πρόγραμμα και τους προορισμούς του Nieuw Statendam για το 2024, και απάντησαν ερωτήσεις.

Στη συνέχεια οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο κρουαζιερόπλοιο και να δουν τους χώρους καθώς και να γευματίσουν στο Nieuw Statendam, που φέτος με επίκεντρο το λιμάνι του Πειραιά προσφέρει δρομολόγια από Τεργέστη – Δαλματικές Ακτές και Ελληνικά Νησιά – Πειραιά, Πειραιά – Άγιους Τόπους, Πειραιά – Κωνσταντινούπολη – Ρώμη.

Για το 2024 με τα κρουαζιερόπλοια Oosterdam και Nieuw Statendam, η Holland America Line έχει προγραμματίσει 21 κρουαζιέρες διάρκειας 7 έως και 28 ημερών από και προς τον Πειραιά με προορισμός: Αίγυπτο – Ισραήλ – Τουρκιά, Ελληνικά Νησιά – Τουρκία, Ανατολική Μεσόγειο – Αδριατική, και Δαλματικές Ακτές – Βενετία.

Λίγα Λόγια για την εταιρία Holland America Line

H Holland America Line είναι μια premium εταιρεία κρουαζιέρας που εδώ και 150 χρόνια προσφέρει πολυτέλεια και εξαιρετική εμπειρία σε μεσαίου μεγέθους κρουαζιερόπλοια, με πλούσιο πρόγραμμα ψυχαγωγίας και εξαιρετική εξυπηρέτηση.

Με στόλο 11 σύγχρονα κλασικά πλοία, η Holland America Line προσφέρει πάνω από 500 δρομολόγια το χρόνο σε όλο τον κόσμο. Οι κρουαζιέρες της περιλαμβάνουν συναρπαστικά ταξίδια σε Καραϊβική, Αλάσκα, Ευρώπη, Μεξικό, Νότια Αμερική, Κανάλι Παναμά, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και Ασία, καθώς και μοναδικά ταξίδια στον Αμαζόνιο και την Ανταρκτική.

Λίγα λόγια για το Nieuw Statendam

Με 12 καταστρώματα, 1,339 καμπίνες (280 εσωτερικές και 1,059 εξωτερικές) και μέγιστη χωρητικότητα 2,666 επιβατών και 1,025 μέλη πληρώματος, το Nieuw Statendam, κατασκευής 2018, προσφέρει πολυτέλεια, κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, άνεση και εξαιρετικό φαγητό.

Η allCruises.gr είναι επίσημος αντιπρόσωπος για την Ελλάδα της εταιρίας Holland America Line.

Η allCruises.gr ειδικεύεται στην προώθηση και πώληση πακέτων κρουαζιέρας σε όλο τον κόσμο, στο σχεδιασμό tailormade πακέτων κρουαζιέρας, στα ταξίδια κινήτρων (incentives), εταιρικές διοργανώσεις (MICE), ταξίδια πολυτελείας (luxury cruising), καθώς και στις ναυλώσεις πλοίων.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Φοιτητής στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024